CS:GO için Kulaklık tavsiyeler

G430, G230, Cerberus u deneme şansım oldu. Sadece G430 CS:GO için iyi. Diğerleri çöp. Şuan trust gxt 340 kullanıyorum cs go için gayet iyi.

Şu anda CS:GO için G430 kullanıyorum çok memnunum açıkçası, tamam sesi diğer kulaklıklardan biraz kötü ama gerek ses kasması gerek konforu olsun çok iyi bir kulaklık. G230'un baya bir sorunu var almanızı önermiyorum. Onun yerine G430 kadar bütçeniz yoksa HyperX Cloud Core ve Asus Cerberus alabilirsiniz.

Gamecom 780 gerçek dolby 7.1 surround ses kartlı indirimle yakalarsanız 50$ civarı .

G430, G230, Cerberus u deneme şansım oldu. Sadece G430 CS:GO için iyi. Diğerleri çöp. Şuan trust gxt 340 kullanıyorum cs go için gayet iyi.
Siz nasıl oluyor da G230'a çöp diyorsunuz. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca cs go içinde çok ideal.

5-6 adet getirtiremezsiniz zaten. Asıl konuya dönücek olursak G230'a alternatif olarak ASUS Cerberus alabilirsiniz.
Bizzat Asus Cerberus'u kullanıyorum. Sesler o kadar güzel ki tizleri falan zaten mükemmel. Mikrofonunun ayarlarını yaparsanız ses kalitesi çok iyi oluyor o fiyata alınacak en iyi kulaklık.

5-6 adet getirtiremezsiniz zaten. Asıl konuya dönücek olursak G230'a alternatif olarak ASUS Cerberus alabilirsiniz.

Tek paket içinde 5 tane aynı üründen sokmak serbest. Vergiye takılmamak için isterse bir yılda 20 kere farklı farklı sipariş verebilir. Bu arada zaten adını vermek istemediğim bir foruma giderseniz amazondan getirtilmiş sıfır ürünler ucuza satılıyor.

Razer Kraken Pro öneririm kendim kullanıyorum. Sanal 7+1 desteği var kutunun içinden kodu çıkıyor. Ses kalitesi Logitech'e göre daha kaliteli ve daha yüksek tek sıkıntısı bass ağırlıklı fakat onuda programdaki equalizer ayarı ile düzeltebiliyorsunuz.

Asus Cerberus gayet iyi. Tam bir f/p ürünü. Hem normal telefonundada kullanabilirsin. Technopat'ta incelemesini yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…