SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #11 Benim önerim. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Benim önerim. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
B BekirAksoy2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 43 19 Ekim 2020 #12 SkyRose dedi: Film izliyorsanız renk kalitesi ve görüş açısı önemli, bu yüzden altta attığım bir tık daha hızlı TN monitörler sizi çok üzebilir. Philips veya ASUS'u öneririm. Renk kalitesi olarak ikisinin de içinden geçeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Phillips görünüşünden ve fiyatından dolayı çok hoşuma gitti galiba en güzel seçenek bu olsa gerek.
SkyRose dedi: Film izliyorsanız renk kalitesi ve görüş açısı önemli, bu yüzden altta attığım bir tık daha hızlı TN monitörler sizi çok üzebilir. Philips veya ASUS'u öneririm. Renk kalitesi olarak ikisinin de içinden geçeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Phillips görünüşünden ve fiyatından dolayı çok hoşuma gitti galiba en güzel seçenek bu olsa gerek.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 19 Ekim 2020 #13 BekirAksoy2 dedi: Phillips görünüşünden ve fiyatından dolayı çok hoşuma gitti galiba en güzel seçenek bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Görüş açısı olarak Asus'dan geride olsa da siyah ve beyazları çok daha iyi gösterip renk kalitesi de hemen hemen onun kadar iyi olacaktır. Ayrıca kullanır mısınız bilmiyorum ama FreeSync Premium var ve tasarımı da kuşkusuz çok daha iyi. Ama bahsettiğim şeylere bakıp Asus da alabilirsiniz tabii.
BekirAksoy2 dedi: Phillips görünüşünden ve fiyatından dolayı çok hoşuma gitti galiba en güzel seçenek bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Görüş açısı olarak Asus'dan geride olsa da siyah ve beyazları çok daha iyi gösterip renk kalitesi de hemen hemen onun kadar iyi olacaktır. Ayrıca kullanır mısınız bilmiyorum ama FreeSync Premium var ve tasarımı da kuşkusuz çok daha iyi. Ama bahsettiğim şeylere bakıp Asus da alabilirsiniz tabii.
B BekirAksoy2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 43 19 Ekim 2020 #14 SkyRose dedi: Görüş açısı olarak ASUS'dan geride olsa da siyah ve beyazları çok daha iyi gösterip renk kalitesi de hemen hemen onun kadar iyi olacaktır. Ayrıca kullanır mısınız bilmiyorum ama FreeSync Premium var ve tasarımı da kuşkusuz çok daha iyi. Ama bahsettiğim şeylere bakıp ASUS'da alabilirsiniz tabii. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ikisinden biri indirime girerse onu alacağım.
SkyRose dedi: Görüş açısı olarak ASUS'dan geride olsa da siyah ve beyazları çok daha iyi gösterip renk kalitesi de hemen hemen onun kadar iyi olacaktır. Ayrıca kullanır mısınız bilmiyorum ama FreeSync Premium var ve tasarımı da kuşkusuz çok daha iyi. Ama bahsettiğim şeylere bakıp ASUS'da alabilirsiniz tabii. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ikisinden biri indirime girerse onu alacağım.