CS:GO için mouse önerisi

salmanovichh

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO oynuyorum. Fiyat olarak 600-650 bandına kadar bütçem var. SS Sensei Ten, Rival 5 arasında seçim yapamadım. Sensei Ten fazlaca tecrübe edilmiş. Rival 5 çok yeni bir mouse ve sensörü yeni. Yeterince de yorum bulamadım açıkçası. Aynı fiyat bandında Zowie seçenekleri de var.
Özetle Rival 5, sensesiten ve Zowie EC2 olarak önerilerinizi dinlemek isterim.

@salmanovichh Zowie ve SteelSeries alınmaz. Sebebi rakipleri çok güçlendi ve dediğiniz Mouse'lar rezalet . Net olarak bütçenizi ve tutuş şeklinizi öğrenebilir miyim?

Ne alaka SteelSeries kullanıyorum 4 senedir sapa sağlam ve aşırı iyi hissiyatı var lazeri de en hassas ayrıntısına kadar algılıyor.

SteelSeries Rival serisinden alabilirsin oldukça sağlam ve güzel hissiyatlı fareleri var.
@RestalFox Hocam rakipleri daha güçlü, ürünler de eh işte. Aynı paraya daha iyi özellikler alabiliyorsunuz.
Doğru diyorsun diğer markaların fareleri uçuyor sadkasda

Hocam SteelSeries iyi marka evet ama o fiyata özellik ve performans olarak daha iyileri mevcut.

Bilemiyorum ben sadece SteelSeries kullandım epey de memnunum alırsınız almazsınız umurumda değil fikrimi belirttim.

4 yıldır tıklaması bile değişmeyen fare yapmış adamlar ve sık sık oyun oynadığım halde bunu da altını çizmek isterim.

Paylaştığım site sürekli günceldir ve gerçektir. Burada CS:GO profosyonel oyuncuların daha çok hangi mouse marka ve modellerini kullandıklarını görebilirsin;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…