CS:GO için mouse önerisi

salmanovichh

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO oynuyorum. Fiyat olarak 600-650 bandına kadar bütçem var. SS Sensei Ten, Rival 5 arasında seçim yapamadım. Sensei Ten fazlaca tecrübe edilmiş. Rival 5 çok yeni bir mouse ve sensörü yeni. Yeterince de yorum bulamadım açıkçası. Aynı fiyat bandında Zowie seçenekleri de var.
Özetle Rival 5, sensesiten ve Zowie EC2 olarak önerilerinizi dinlemek isterim.

@salmanovichh Zowie ve SteelSeries alınmaz. Sebebi rakipleri çok güçlendi ve dediğiniz Mouse'lar rezalet 🙃. Net olarak bütçenizi ve tutuş şeklinizi öğrenebilir miyim?

Ne alaka SteelSeries kullanıyorum 4 senedir sapa sağlam ve aşırı iyi hissiyatı var lazeri de en hassas ayrıntısına kadar algılıyor.

SteelSeries Rival serisinden alabilirsin oldukça sağlam ve güzel hissiyatlı fareleri var.
@RestalFox Hocam rakipleri daha güçlü, ürünler de eh işte. Aynı paraya daha iyi özellikler alabiliyorsunuz.
Doğru diyorsun diğer markaların fareleri uçuyor sadkasda

Ne alaka SteelSeries kullanıyorum 4 senedir sapa sağlam ve aşırı iyi hissiyatı var lazeri de en hassas ayrıntısına kadar algılıyor.

Hocam SteelSeries iyi marka evet ama o fiyata özellik ve performans olarak daha iyileri mevcut.

Hocam SteelSeries iyi marka evet ama o fiyata özellik ve performans olarak daha iyileri mevcut.

Bilemiyorum ben sadece SteelSeries kullandım epey de memnunum alırsınız almazsınız umurumda değil fikrimi belirttim.

4 yıldır tıklaması bile değişmeyen fare yapmış adamlar ve sık sık oyun oynadığım halde bunu da altını çizmek isterim.

Paylaştığım site sürekli günceldir ve gerçektir. Burada CS:GO profosyonel oyuncuların daha çok hangi mouse marka ve modellerini kullandıklarını görebilirsin;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı