CS:GO için Mouse Önerisi

SKFlexibleHd

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben Cs Go oynuyorum ve rütbem lem. Bir razer deathadder kullanıyordum ve sonra logitech g402'ye geçtim ama bu mouse da bir zamandan sonra aimi zoruyor. Bana arkadaşlarım steelseries rival 300'ü önerdi zowie ide hangisini karar veririyim? Razer söylicekseniz de üzerinde çok motife olmazsa sevinirim. Mouse söyleyin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage smx-r1 kullanıyorum. Çok çok iyi denilmez ama en düşük DPI seçip gayet akıcı oynuyorum. Fiyatta çok pahalı değil dene istersen.

Steelseries Rival şu anki farem. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Düşünmeden alın. Biraz ele oturmayan bir yapısı var ama bu da oyunlarda bence hız katıyor fareye. Steelseries sürekli güncelleme getiriyor. Kısacası Steelseries bize bakıyor. Tek eksisi savaşın ortasında tekerlek kayıp silah değişiyor. Tekerleğin tam oturduğuna silah değiştirirken dikkat etmeniz gerekiyor.

Ben kullandığım mouse G500S CSGO. Muhteşem hareketler ve konforlu. Macro taban bide ağırlık bişeyleri. Onu daha çözemedim.

Ben Rival 300'ü çok uzun zaman kullandım ve harika bir fare gerçekten. İnanılmaz güzel ve @Silinen üye arkadaşımın da dediği gibi Steelseries bize bakıyor.

Ama, bu "ama" çok önemli. 6 aydır zowie ec2a kullanıyorum. Açıkcası böyle bir mouse o-la-maz. Olamaz yani. İnanılmaz iyi. Performans konusunda üstüne çıkabilecek bi fare tanımıyorum. Tabii FPS oyunları için konuşuyorum ben. Kişiselleştirme açısından Rival daha önde fakat fare performansı açısından Zowie farkla diğer bütün markalardan önde bence. Ec2a dedim fakat elin büyükse ec1a daha uygun olur tabii ki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı