Cyhnnk Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 Yer Trabzon 18 Mayıs 2020 #21 Ankaralı Namık dedi: G300S düşünüyordum ama ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Elin büyükse önermem küçük biraz mouse.
Ankaralı Namık dedi: G300S düşünüyordum ama ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Elin büyükse önermem küçük biraz mouse.
amoureux Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 189 Yer Washington, FBI headquarters Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #22 2 senedir Steelseries Rival 110 kullanıyorum. Her oyunda iyi. Kendi yazılımı var. Ele çok iyi oturuyor.
2 senedir Steelseries Rival 110 kullanıyorum. Her oyunda iyi. Kendi yazılımı var. Ele çok iyi oturuyor.
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #23 amoureux dedi: 2 senedir Steelseries Rival 110 kullanıyorum. Her oyunda iyi. Kendi yazılımı var. Ele çok iyi oturuyor. Genişletmek için tıkla... Media Markt üzerinde indirimden şu an. Almayı düşünüyordum ama online sipariş verilmiyor galiba.
amoureux dedi: 2 senedir Steelseries Rival 110 kullanıyorum. Her oyunda iyi. Kendi yazılımı var. Ele çok iyi oturuyor. Genişletmek için tıkla... Media Markt üzerinde indirimden şu an. Almayı düşünüyordum ama online sipariş verilmiyor galiba.