KIRMIZIELMA
Centipat
O' da müthiş bir faredir küçük ele tam oturur bana fare öner derseniz rival 110 ve g300s öneririmG300S düşünüyordum ama ne dersiniz?
200tl bandında
O' da müthiş bir faredir küçük ele tam oturur bana fare öner derseniz rival 110 ve g300s öneririmG300S düşünüyordum ama ne dersiniz?
BundansaIZOLY X20 Oyuncu Mouse Ve Mouse Pad AS00324 | Trendyol 200 lira bir mouse'a vermek bence çok mantıklı değil. Kendi kullandığım mouse'u öneriyorum. İşini göreceğinden emin olabilirsin.
Daha mantıklı![]()
STEELSERIES Rival 110 Mouse ve QCK Mousepad Siyah
STEELSERIES Rival 110 Mouse ve QCK Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hocam bunun bir benzerini kullanmıştım. IPS değeri oldukça düşüktü. Yani mouse ani hareketlere tepki veremiyordu. CS için pek uygun değildi maalesef.
![]()
Razer Deathadder Essential Profession Kablolu 2000 DPI Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential Profession Kablolu 2000 DPI Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Hocam kaçırmayın..![]()
STEELSERIES Rival 110 Mouse ve QCK Mousepad Siyah
STEELSERIES Rival 110 Mouse ve QCK Mousepad Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.