CS:GO için Sistem Toplama

Salihk1

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bi arkadaşımdan aldığım;
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 2400MHz CL11 XMP RAM
MSI z97 Gaming 3
Cooler master sanırsam 600 W bir güç kaynağı var.

Bayadır evde duruyor. Toplamak için almıştım kaldı işe başlayınca. Şu anki işim biraz daha rahat. Vakit bulabiliyorum. CS:GO oynamak istiyorum sadece. CS GO için nasıl bi sistem toplayabilirim? Bunları satmalı mıyım ya da üzerine neler almalıyım? Rahat, akıcı bir şekilde CS:GO oynamak istiyorum. Diğer oyunlara bakmayacağım. Sadece CS:GO için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bi arkadaşımdan aldığım;
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 2400MHz CL11 XMP RAM
MSI z97 Gaming 3
Cooler master sanırsam 600 W bir güç kaynağı var.

Bayadır evde duruyor. Toplamak için almıştım kaldı işe başlayınca. Şu anki işim biraz daha rahat. Vakit bulabiliyorum. CS:GO oynamak istiyorum sadece. CS GO için nasıl bi sistem toplayabilirim? Bunları satmalı mıyım ya da üzerine neler almalıyım? Rahat, akıcı bir şekilde CS:GO oynamak istiyorum. Diğer oyunlara bakmayacağım. Sadece CS:GO için önerilerinizi bekliyorum.

ram ddr3 yerine ddr4 yapabilirsin ileriye dönük
kasa için güzel diyebilirim içinden çıkan psuda gayet kaliteli.
bütçen nedir tam olarak

@Bulut35 hocam fazla bir bütcem yok işte maaşımdan kalanlarla alıyım diyorum oda fazla birşey değil zaten bi kaç aya bölecem yani.Anakart sanırsam ddr3 destekliyor yani pek anlamıyorum ama

Sadece CS:GO ise DDR3 bir sistem kurulabiliriz.

Yani satmanıza gerek yok. Bu sisteme eklemeler yaparak gayet güzel bir sistem çıkarılabilir.

Bütçe ne kadar ?

@Neko Anladım peki bunların üzerine neler almalıyım neler alırsam daha iyi bir performans alabilirim kasa ssd işlemci vs + Fiyatında biraz uygun olması gerekiyor :)

PSU, Anakart ve RAM zaten sizde mevcut.

İşlemci, Ekran Kartı, Hard Disk, Kasa alınması gereken parçalar.

Ekstradan SSD de takılabilir bütçeye göre.

Bütçeniz ne kadar ?

bütce duruma göre değişiyor kredi kartıyla alıp taksitte yapabilirim. Öncelikle başka oyun oynamayacam sadece cs go için yüksek performans alacağım akıcı bir oyun oynayacağım ürünler neler sizce şuan

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı