Hocam muhabbet diyorum zaten, oyun firması muhabbet yapmayacağına göre, oyuncuların dediğine göre konuştum.
Oyuncuların ne dediği durumu değiştirmiyor maalesef. Kulağını oyunculara değil oyun yönetimine vereceksin.
Hocam muhabbet diyorum zaten, oyun firması muhabbet yapmayacağına göre, oyuncuların dediğine göre konuştum.
Bunu söyleyen kişi o gün mantar mı gömmüş acaba? CS 2 duyurulduğundan beri böyle bir muhabbet olmadı oyun yönetimi tarafından.
Oyuncuların ne dediği durumu değiştirmiyor maalesef. Kulağını oyunculara değil oyun yönetimine vereceksin.![]()
Ben de 3 diye düşünmüştüm. Nöbetteyiz o halde.3 civari bekleniyor... ( bu gece)
Kanka ne anlatıyon oyun gayet taş gibi olmuş ayrıca şu oyuna yazık değilmi 0.001ms daha erken görmek için 800x600 oynuyorsunuz.Tamamen oyunu bitirnişler smoke grafikler falan abartıldığı kadar mükemmel olmamış keşke ayrı oyun çıkarsaydılar CS:GO bitmeseydi 550 600 FPS alıyordum CS 2'de 250 300'e düştü zaman zaman 200 bile oluyor sebebi ne haritanın daha parlak olması...
Bundan 2 sene önce R9 290 ekran kartı ile 350 FPS alırken şu an RX 590 ile 250-200 arası alıyorum. Kartlarda bir sorun yok ikisi de iyi kondisyonda. Oyun güncellemeler ile performansı aşırı düşürmeye başladı RX 570 kullanan arkadaşım 150 FPS bile zor aldığını söylüyor.Kanka ne anlatıyon oyun gayet taş gibi olmuş ayrıca şu oyuna yazık değilmi 0.001ms daha erken görmek için 800x600 oynuyorsunuz.
Bundan 2 sene önce R9 290 ekran kartı ile 350 FPS alırken şu an RX 590 ile 250-200 arası alıyorum. Kartlarda bir sorun yok ikisi de iyi kondisyonda. Oyun güncellemeler ile performansı aşırı düşürmeye başladı RX 570 kullanan arkadaşım 150 FPS bile zor aldığını söylüyor.
Kasa dropları saat kaçta yenileniyor?Bu gece çıkarsa son CS:GO'daki kasa mı da bu gece almış olacağım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.