CS:GO için Superbox alınır mı?

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an deprem bölgesindeyiz Superbox almayı düşünüyorum. CS:GO oynuyorum ping sorunu olur mu olmaz mı olursa ne kadar olur yardımcı olabilir misiniz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an deprem bölgesindeyiz Superbox almayı düşünüyorum. CS:GO oynuyorum ping sorunu olur mu olmaz mı olursa ne kadar olur yardımcı olabilir misiniz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Teşekkürler.

Öncelikle iyi günler Superbox için demek istediğim şudur:
Arkadaşımın interneti Superbox idi indirme hızı ortalama 3 MB fakat CS:GO'daki pingi 100'ün altına düşmedi ama siz bilirsiniz.

Öncelikle iyi günler Superbox için demek istediğim şudur.
Arkadaşımın interneti Superbox idi indirme hızı ortalama 3 MB fakat CS:GO'daki pingi 100'ün altına düşmedi ama yine de karar sizin.

Arkadaşın yine iyiymiş ben 115'ten aşağı hiç görmedim baz Full çekiyordu, CAT5 ile bağlıydı.

Özellikle deprem bölgesinde Superbox cihazları sıkıntı yaratabilir. Zaten telefon ile test etmeniz en sağlıklısı olacaktır. Ping olarak normal altyapıya göre fazla olabiliyor.

CAT 6 ile bağlantı kurmayı düşünüyorum yani hız testleri değişkenlik gösteriyor.

Kararsız kalmış durumdayım sadece CS için alıyorum diyebilirim pingi 80 de 90 da tutabilirsem kimse bağlanmayacak sadece CS'ye çalışacak modem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı