CS:GO için tavsiye

368671

Hectopat
Merhabalar CS:GO her ne kadar her maçta hile gelme ihtimali olan bir oyun olsa da sardı mı oynanıyor. Neyse bir süredir düzenli oynuyorum ve bayağı az olsa da bir rütbeye geldim.(Bu arada ücretsiz versiyonunda oynuyorum.)Oyunla ilgili birkaç sorum olacak.
1-Prime sürüm almak cidden mantıklı mı? Yani hile gelme olasılığını cidden azaltıyor mu?
2-Neden Steam pazarında anahtarlar pahalı sürüm ile mi alakalı?(Örnek 30 kuruşluk kroma 3 kasasının anahtarı 55 lira küsur bu neden böyle?)
3-şu an 60 Hz'lik bir monitör ile oynuyorum. Eğer harici bir monitör bağlarsam mesela 144 Hz'lik HZ değeri stabil olarak sağlanır mı?

Evet sorularım bu kadar son soru biraz donanımsal oldu ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Prime sürüme o kadar para verilmez bence. 21 level olarak Prime'ı bedava olarak sahip olabiliyorsunuz. Hile gelme olasılığı tabiki düşüyor ama tamamen hile gelmiyor diyemeyiz. Steam pazarındaki anahtarların pahalı olmasının sebebi Prime olmamaktan değil. Valve kendi öyle yapıyor. 60Hz monitör yerine 144Hz monitörde oynamak sizin oynama profesyönelliğinizi arttıracaktır. 60Hz'de gölgelenme olduğu için siz gölgesini görünce adam diyip vurmaya çalıştığınızda adam belki biraz sağda veya solda kaldığı için 144Hz daha iyi.

1- Hayır almaya gerek yok azaltıyor ama fazla değil seviye kas bol bol.
2- Valve kazık 2.el skin al alacaksan 50 150 TL envanter topla.
3- FPS oranı 144 yüksek veya azsa hayır tam fayda alamazsın.

Merhabalar CS:GO her ne kadar her maçta hile gelme ihtimali olan bir oyun olsa da sardı mı oynanıyor. Neyse bir süredir düzenli oynuyorum ve bayağı az olsa da bir rütbeye geldim.(Bu arada ücretsiz versiyonunda oynuyorum.)Oyunla ilgili birkaç sorum olacak.
1-Prime sürüm almak cidden mantıklı mı? Yani hile gelme olasılığını cidden azaltıyor mu?
2-Neden Steam pazarında anahtarlar pahalı sürüm ile mi alakalı?(Örnek 30 kuruşluk kroma 3 kasasının anahtarı 55 lira küsur bu neden böyle?)
3-şu an 60 Hz'lik bir monitör ile oynuyorum. Eğer harici bir monitör bağlarsam mesela 144 Hz'lik HZ değeri stabil olarak sağlanır mı?

Evet sorularım bu kadar son soru biraz donanımsal oldu ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1-Hileleri çok fazla azaltmıyor. Hile hilesini kullanıyor. Ban da yemiyor. Şansınıza kalmış.
2-Doların artmasından dolayı. Eskiden 10-15 liraydı.
3-HDMI ile 144Hz alamazsınız. Display Port veya DVI kablonuz var ise ve dönüştürücüsüz bağlarsanız alabilirsiniz.

Prime çok mantıklı değil ama o kadar şerefsizler var ki anlatsam aklınız şaşar, anahtarlar pahalı çünkü kâr etmeye çalışıyorlar(çok ediyorlar) , monitörün vereceği HZ’yi doğru kabloyu kullanarak almamanız için bir sebep yok.

1-Hileleri çok fazla azaltmıyor. Hile hilesini kullanıyor. Ban da yemiyor. Şansınıza kalmış.
2-Doların artmasından dolayı. Eskiden 10-15 liraydı.
3-HDMI ile 144Hz alamazsınız. Display Port veya DVI kablonuz var ise ve dönüştürücüsüz bağlarsanız alabilirsiniz.
HDMI'da da alınabiliyor hangi HDMI olduğuna bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı