aziz ateş yld
Centipat
CS:GO'da IDLE Server'e girmek VAC ban sebebi midir? 5 dakika girdim, 1-2 başarım kasıp çıktım. Ban yer miyim?
Ben direk nuke haritasını şu workshop taki silah başarım kasma haritaları ile değiştirip tüm silah başarımları alıp geri düzeltmiştim.CS:GO'da IDLE Server'e girmek VAC ban sebebi midir? 5 dakika girdim, 1-2 başarım kasıp çıktım. Ban yer miyim?
Amacım kasa düşürmekti.Ben direk nuke haritasını şu workshop taki silah başarım kasma haritaları ile değiştirip tüm silah başarımları alıp geri düzeltmiştim.
Ban yemedim![]()
Çoğu kişi yapıyor bunu zaten. Topluluk sunucuları illegal birşey değil. Bi sorun olmaz. Ayrıca VAC ban yalnızca hile banıdır.Amacım kasa düşürmekti.
Amacım kasa düşürmekti.
Çoğu kişi yapıyor bunu zaten. Topluluk sunucuları illegal bir şey değil. Bir sorun olmaz. Ayrıca VAC ban yalnızca hile banıdır.
Bir şey olmaz ve neden olsunki?
Millet envanter diziyor ben daha prime olmadan "ruski"lerle oynuyorum. Neyse. Ruskiler beni trollüyor ben ruskileri. Eğlenceli oluyor.Haklısınız. İçime bir kurt düşmüştü. Arkadaşlarla yeniden CS başlayınca envanter dizdik. Envanter gider diye korktum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.