CS:GO IDLE server önerisi

Aslında bunun için botlar var fakat bilgisayarım kaldırmadığı için ben yapamıyorum (12 adet CS:GO aynı anda açılması gerek)
12 tane CS:GO hesabı ve kaldıran bilgisayar... Açıkçası bunlarla uğraşmak yerine herhangi bir site üzerinden uğraşmak istiyordum fakat kur arttıkça siteye yüklediğimiz miktarda doğal olarak fazlasıyla arttı. Bu yüzden pek değmez sanırım. Max 2 hesaptan kasmak yeterli gibi 🙂

12 tane CS:GO hesabı ve kaldıran bilgisayar... Açıkçası bunlarla uğraşmak yerine herhangi bir site üzerinden uğraşmak istiyordum fakat kur arttıkça siteye yüklediğimiz miktarda doğal olarak fazlasıyla arttı. Bu yüzden pek değmez sanırım. Max 2 hesaptan kasmak yeterli gibi 🙂

Bende şu anda 2 Prime hesapta oynayarak alıyorum dropları. 12 hesabın Prime olmasına gerek yok açılsa yeter. Şahsen RAM yetiyor fakat işlemci yetmiyor yeni işlemci alırsam deneyeceğim.

Hocam ama yeni drop sistemi ile nasıl AFK kasabilirsiniz ki? Drop istiyorsanız oyunda her hafta 1 level atlamanız gerekiyor.

Hayır.

Aynı fikirdeyim. Her ne kadar çarşamba günü yenilensede illa level atlama şartı var. Yeni sistemde level atlamadan daha hiç drop düşüremedim açıkçası.

Hocam ama yeni drop sistemi ile nasıl AFK kasabilirsiniz ki? Drop istiyorsanız oyunda her hafta 1 level atlamanız gerekiyor.

Hayır.

Sanırım sonradan yazılan mesajları fark etmediniz. Biz de o sistemin değiştiği hakkında konuşuyorduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı