CS:GO idle sunucuları gerçek mi?

ErenAB748

Decapat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
123
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Internette gördüm CS:GO'da idle tarzı serverlar var mantığı onu orada bırakıp sana skin kasa düşürmek ve sana para kazandırmak. Boyle tarz şeyler gercek mi? Gerçekse de ne kadar kazandırır değer mi?
 
Düşüyor oyuna yeni kutu gelmişti 15 TL'den satılıyordu birkaç gün geçmişti çıkalı surf de ona düştü Human: Fall Flat aldı.
 
Gerçekleri var 19, 27, 24TL değerinde skinler kazanmıştım ayrıca stattrak eşyalarımın da kill sayılarını arttırmıştım şu an hangi sunucular aktif bilmiyorum biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
 
Şöyle ki haftada zaten 2 kasa 2 item düşüyor diğeri lvl atlamana göre idle serverlar çok fazla exp vermez (rekabetçi olmadığı için) o yüzden fazladan bir kazanç söz konusu değil ama haftalık haklarını hiçbir şey yapmadan alabilirsin.
 
Internette gördüm CS:GO'da idle tarzı serverlar var mantığı onu orada bırakıp sana skin kasa düşürmek ve sana para kazandırmak. Boyle tarz şeyler gercek mi? Gerçekse de ne kadar kazandırır değer mi?
Evet sadece kasa düşürmek için kullanabilirsin o serverları. Değip değmeme konusunda ise, şu an aktif kasa havuzundaki en pahalı kasa 11 lira eğer birden fazla prime hesabın varsa hepsinden düşürene kadar kullanabilirsin.

Haftalık 3 tane kasa düşürme ihtimaliniz var. İlki Çarşamba günü saat 04.00'ten(drop sıfırlanma zamanı) sonra bazen 1-2 saat içinde bazense günler sonra herhangi bir serverda maç sonu verilir, ikincisi eğer günde 4-5 maç atan birisiyseniz drop sıfırlanma zamanından bir iki gün önce geliyor genelde. Eğer çok ama çok şanslı iseniz ilk iki kasanız art arda günlerde düşerse diğer üçüncünün de haftanın son günlerine doğru düşme ihtimali doğuyor, ben bu yıl içinde sadece bir kere gerçekleştirebildim bu şansı.

''idle4drops'' diye aratırsan google'da karşına çıkan steam sayfasından bulabilirsin idle sunucularını.

İdle serverlarından ''skin'' düşüremezsiniz skinler sadece her hafta ilk levelinizi atladığınızda verilir.(Skin ya da grafiti düşürebilirsiniz, sadece bir tanesini.)

Resmi olmayan herhangi bir sunucudan tp kazanamazsınız, rekabetçi ve yoldaş maçlarında kazandığınız round kadar, basit eğlence modlarında ise aldığınız puan kadar tp kazanırsınız. Yani herhangi bir şekilde afk kalarak tp kazanamazsınız.(Sizi afk olduğunuz için reportlamayacak ve takımdan atmayacak arkadaşlarınız varsa o başka.(Rekabetçi ve yoldaş maçları için))🙂
 

Geri
Yukarı