Operasyonda belki 2-3 hesap kullanabilirim, ona da hesap bulabilirsem. Ama ne zaman geleceğine bağlı vize veya final haftasına falan denk gelirse uğraşamam birden fazla hesapla.
@Metin Eren Türkmen hesap bulmana gerek yok ki aslında. Kendi hesabını oluştur Steam'den. Ana hesabından biletleri alıp yan hesaplarına takas yap. İlk hesap oluşturduktan sonra telefon numarası ve Guard ekle, 15 gün sonra takas yapabilirsin.
Bu majör için kar yapmayı bekleyenler kapsül alsın. Millet kapsül almayıp kutulara yönelecek ama kapsüller uçacak. Çünkü geçmiş majörde kapsüller battı. Kimse almayacak kapsül.
@Metin Eren Türkmen hesap bulmana gerek yok ki aslında. Kendi hesabını oluştur Steam'den. Ana hesabından biletleri alıp yan hesaplarına takas yap. İlk hesap oluşturduktan sonra telefon numarası ve Guard ekle, 15 gün sonra takas yapabilirsin.
@443652 hayır. Nakit alıyorum, diğer haftalarda da ilk hesabımdan kastığım kasaları satıp alıyorum. Önemli olan Guardian ve bazı özel görevleri yapacak düzgün birini bulmak.
@443652 hayır. Nakit alıyorum, diğer haftalarda da ilk hesabımdan kastığım kasaları satıp alıyorum. Önemli olan Guardian ve bazı özel görevleri yapacak düzgün birini bulmak.
@443652 aslında hayır. Geçen sefer 10 hesap kastım, 5 tanesini nakit aldım. Gerisini oynadığım hesaplardaki kasaları satıp aldım. 1000₺ ile geçen sene Dolar artmadan önce 4000₺ yapmıştım.