Tek hesap, başka hesaplarla falan hiç uğraşmak istemiyorum bu Majör, tamamen zevk ve madalyası için alırım.@Metin Eren Türkmen kaç hesap yapacaksın? Geçen sene üniversitenin son yılıydı, o yüzden sadece 10 hesap kasabildim.
Tek hesap, başka hesaplarla falan hiç uğraşmak istemiyorum bu Majör, tamamen zevk ve madalyası için alırım.@Metin Eren Türkmen kaç hesap yapacaksın? Geçen sene üniversitenin son yılıydı, o yüzden sadece 10 hesap kasabildim.
Operasyonda belki 2-3 hesap kullanabilirim, ona da hesap bulabilirsem. Ama ne zaman geleceğine bağlı vize veya final haftasına falan denk gelirse uğraşamam birden fazla hesapla.@Metin Eren Türkmen operasyon için yazmıştım aslında. Majör değmez.
18 tl kapsüller /:Bu majör için kar yapmayı bekleyenler kapsül alsın. Millet kapsül almayıp kutulara yönelecek ama kapsüller uçacak. Çünkü geçmiş majörde kapsüller battı. Kimse almayacak kapsül.
Öyle nasıl karlı oluyor? İlk haftalar sadece 1. hafta görevleri açık. Kasa mı alıyorsunuz?@Metin Eren Türkmen hesap bulmana gerek yok ki aslında. Kendi hesabını oluştur Steam'den. Ana hesabından biletleri alıp yan hesaplarına takas yap. İlk hesap oluşturduktan sonra telefon numarası ve Guard ekle, 15 gün sonra takas yapabilirsin.
Anladım büyük miktarda nakit atıyorsunuz. O kadar kasamam ben.@443652 hayır. Nakit alıyorum, diğer haftalarda da ilk hesabımdan kastığım kasaları satıp alıyorum. Önemli olan Guardian ve bazı özel görevleri yapacak düzgün birini bulmak.
Kapsüllerde genelde indirim olur. Sadece beklemek lazım.18 tl kapsüller /:
Öyle nasıl karlı oluyor? İlk haftalar sadece 1. hafta görevleri açık. Kasa mı alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.