CS:GO ile nasıl para kazanılır?

ehosgeldi26

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO üzerinden web sitelerde para katlama yapmak istiyorum ama dolar veya euro hesabım yok. Yaşım 18'den küçük. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumar oynamayın. İtem yatırımı olabilir. Operasyon bileti ile kar edenler var. İtem yatırımı genelde tutuyor. İndirim dönemlerinde itemlerde ucuzluyor. 2 hafta önce aldığım item %100 zamlandı. Bileydim 50 tane alırdım. Yatırım tavsiyesi değildir!

Kumar... Aman diyeyim bak oralar sıkıntılı kumar falan. Azıcık oynamaya alışırsan kumar oynamaya sonra büyük sıkıntı olabilir ileride.

Ben katlayarak 0.50 doları 120 dolar yapmıştım. Ama sitelerin bazıları kapandı, bazıları da başka bir şeye dönüştü. Şu anda katlama yapman zor, ayrıca önermem de. Bahsettiğim 120 doları kaybettim. Bıçağım vardı.

Onun yerine kasa açabilirsin mesela.

Artı -1 Eksi
CS:GO üzerinden web sitelerde para katlama yapmak istiyorum ama dolar veya euro hesabım yok. Yaşım 18'den küçük. Ne yapabilirim?
Hiç para yatırmadan skin kazanmak istiyorsanız ve hesabınız prime ise iki şekilde para kazanabilirsin:
1- Güvenilir kasa,rulet sitelerine Steam ile giriş yapıp internetten bulacağın promo kodlar ile katlarsın, promo kodlar her sitede olmaz. Ben en çok Hellcase'de kazandım, siteye kayıt olduktan sonra add balance kısmından hemen hemen 30-50 cent alıp onunla upgrade yapabilirsin. Hellcase sadece bir örnek bu şekilde bir sürü site var. Hellcase 2 dolar deposit istiyor eğer 2 dolar yatırmaya değecek bir skin kazanırsan yatırırsın.

2- Eğer bütün sitelerin kodlarını kullanıp hiç paran kalmaz ise, sitenin sana koyduğu şartı yerine getirirsen sana günlük kasa verir. Mesela Hellcase Steam ismine Hellcase.org eklemeni ve profil fotoğranı hellcase yapmanı istiyor. Bu şekilde günlük 2-3 cent ( bazen 1 dolar bile veriyor) alıp katlayabilirsin.
1617177855969.png

Hiç para yatırmadan skin kazanmak istiyorsanız ve hesabınız prime ise iki şekilde para kazanabilirsin:
1- Güvenilir kasa,rulet sitelerine Steam ile giriş yapıp internetten bulacağın promo kodlar ile katlarsın, promo kodlar her sitede olmaz. Ben en çok Hellcase'de kazandım, siteye kayıt olduktan sonra add balance kısmından hemen hemen 30-50 cent alıp onunla upgrade yapabilirsin. Hellcase sadece bir örnek bu şekilde bir sürü site var. Hellcase 2 dolar deposit istiyor eğer 2 dolar yatırmaya değecek bir skin kazanırsan yatırırsın.

2- Eğer bütün sitelerin kodlarını kullanıp hiç paran kalmaz ise, sitenin sana koyduğu şartı yerine getirirsen sana günlük kasa verir. Mesela Hellcase Steam ismine Hellcase.org eklemeni ve profil fotoğranı hellcase yapmanı istiyor. Bu şekilde günlük 2-3 cent ( bazen 1 dolar bile veriyor) alıp katlayabilirsin.Eki Görüntüle 949995
knk sağol senin sayende 10 dolarlık skin çıktı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı