CS:GO İlk 10 Maç Ne Kadar Önemli?

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar bugün ilk kez rekabetçiye girdim.
Bir takım aksaklıklar oldu.
İlk maçı kaybettim, diğer maçta ise lag sorunu yüzünden kick yedim.
İlk 10 maç ne kadar önemli. Seviyemi daha sonra arttırmada sorun yaşar mıyım?
Şu an Rank4+drop yazıyor.

Şimdiden teşekkürler.

İlk 10 maçta hiç kaybetmeden en fazla Legendary Eagle Master yani Efsanevi Kartal Ustası başlarsınız. Bu ranktan genelde Smurfler başlıyor. Tavsiyem daha fazla kaybetmeyin. Atölyeden Aim_Botz haritasını indirip antreman yapın. En az 5 dakika yaparsanız spray, tap shoot ve refleksleriniz gelişir.

İlk 10 kazanmaya kadar çok hızlı rütbe atlar ve rütbe düşersiniz. Kaybettiyseniz bile takımda en iyisi olmaya çalışın.

İlk 10 maçta hiç kaybetmeden en fazla Legendary Eagle Master yani Efsanevi Kartal Ustası başlarsınız. Bu ranktan genelde Smurfler başlıyor. Tavsiyem daha fazla kaybetmeyin. Atölyeden Aim_Botz haritasını indirip antreman yapın. En az 5 dakika yaparsanız spray, tap shoot ve refleksleriniz gelişir.

Çok teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacaktı.
Dün birkaç maç yaptım 1 tane kazandım. Ama her nedense böyle bir uyarı aldım.

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Biraz araştırma yaptım. Yeni başlayanlar sanırım günde 2 maç kazanana kadar rekabetçi oynayabiliyormuş.
2 maç kazan 20-24 saat ara, toplamda 10 maç kazanınca bu sınır kalkıyormuş. Bu biraz can sıkıcı bir durum. Bu arada ben 2 maç kazanmadım sadece 1 maç kazandım. Sanırım 6 kez maç yaptım. Neden bu şekilde oldu onuda anlamak mümkün değil. 2 maç kazanmamıştım.

Teşekkürler

Yetenek grubunuz belirleniyor. Sistem çok başarılı bi sistem bence. Bu şekilde bi nebze de olsa hilenin önüne geçilmeye çalışılmış. Aynı zamanda smurf account olayınında.

Diyelim takımına göre iyi oynuyorsun ama kaybediyorsun. Bunun sonucu seviyen olmayan oyuncularla aynı havuza düşersin ve bu seni sıkar. Mümkün olduğunca arkadaşlarınla co-op bir şekilde oynamaya çalış.

Sistem başarılı ama bence eksiği çok. En basit olarak şunu örnek vereyim takımında 2 kişi maçı satıyor ise o maç gitti demektir. Oynayamayanlardan bahsetmiyorum, o gün gününde olmaya bilir ama her el başında kendi takım arkadaşlarına hasar veren yada alakasız yerlerde bekleyenlerden bahsediyorum. Bence bunları oyun bozanlık olarak raporladıktan sonra verilen karara göre eğer o maç kaybedilmiş ise alınan elo nun geri verilmesi gerekir. Bir veya iki kişi maçı satıyor. Onların yanına kar kalıyor ama olan bizim elo lara oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı