"CS:GO ilk defa çalıştırılmak için hazırlanıyor" bildirimi

hEgemen

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
355
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma format attıktan sonra CS:GO'yu indirip oyna butonuna basınca ilk defa başlatmak için hazırlanıyor dedi. O sekmeyi kapatıp bir daha oyunu başlattım diğer oyunlarda da böyle yapınca geçiyordu ancak ekranıma bir daha ilk defa çalıştırılmaya hazırlanıyor dedi ama bir saniye içerisinde geçti sonra oyun 10 saniye çalışıyor gözüküp kapandı.
 
Steam üzerinde bir oyunu ilk defa kurduğunuzda oyun farketmeksizin ilk çalıştırmada bu bildirimi veriyor. Sanırım kurulumu tamamlıyor. Oyunun açılmama sebebi o pencereyi tamamlanmadan kapattığınız için olabilir.
 

Silip yeniden yüklemek yerine, bunları yükleyebilirdin.

Silip yükledim olmadı bunları yüklersem olur mu?
Dosya doğrulama yap ve bir daha ilk defa başlatmak için hazırlanıyor diyince sekmeyi kapatma o otomatik açılacak gerekli uygulamaları yükleyip.
Lütfen yardımcı olabilirmisiniz
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Bilgisayarıma format attıktan sonra CS:GO'yu indirip oyna butonuna basınca ilk defa başlatmak için hazırlanıyor dedi. O sekmeyi kapatıp bir daha oyunu başlattım, diğer oyunlarda da böyle yapınca geçiyordu ancak ekranıma bir daha ilk defa çalıştırılmaya hazırlanıyor dedi. Ama bir saniye içerisinde geçti. Sonra oyun 10 saniye çalışıyor gözüküp kapandı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı