CS:GO ilk sürümü yüklemek güvenilir mi?

372608

Hectopat
YouTube'da bir video var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda CS:GO'nun ilk sürümü olduğunu söylediği bir sürüm oynuyor. En eski bilmiyorum ama açıklamaya link koymuş. Bu link virüssüz müdür? Steam hesabına bir şey olur mu yüklersem?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda CS:GO'nun ilk sürümü olduğunu söylediği bir sürüm oynuyor. En eski bilmiyorum ama açıklamaya link koymuş. Bu link virüssüz müdür? Steam hesabına bir şey olur mu yüklersem?

Bence Hellian koyduysa güvenilirdir. Muhtemelen kendi de indirmiştir oradan, sorun olsaydı geri dönüş yapardı.

Zaten Steam'de oyuna sağ tıklayıp özelliklere basıp betalardan sürüm düşürebiliyorsun.

Steam kütüphanenden sağ tık,özellikler,betalar kısmına gelerek eski sürümlere ve betalara erişebilirsin.HellianTV'ye güvenebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı