Çözüldü CS:GO "imzalanmış dosyalar doğrulanamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Esnaf
RAM
HI-LEVEL 4x2 GB 1333MHz (O.C.) DDR3 RAM
Ekran kartı
GIGABYTE GTX750TI
Anakart
GIGABYTE GA-P41T-ES3G
İşlemci
Intel XEON X5460 3.16GHz
Windows'u her kapatıp açtığımda bu hata geliyor. Tamam dedikten sonra tekrar oyuna girmek istediğimde 4-5 dakikalık indirme yapıyor. Sonra oyun açılıyor.

Windows'u kapatmadan oyunu açıp kapatırsam sorun yok. Windows'u kapatıp açtıkça bu sorun tekrar tekrar karşıma çıkıyor. Dosyaları doğrulamayı denedim olmadı, CS:GO'yu sildim olmadı, Steam'i sildim olmadı. Yok mu bunun bir çözümü?

Çözüm
Sanki daha önce bu çözümü sunmuştum fakat işe yaramadı demiştiniz. Kısayoldan başlatırken hata alıyorsanız sorun kısayolda da olabilir. Yeni bir kısayol oluşturup denediniz mi?

Yanlış anlamadıysam kısayolda şu komutlar ekli görünüyor.

Kod:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe" -steam -freq 240 -novid -tickrate 128 -threads 8 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex -trusted -game csgo -language turkish

-steam -freq 240 -novid -tickrate 128 -threads 8 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex -trusted -game csgo -language turkish

Buradan itibaren hepsini kaldırıp tekrar deneyin bakalım.
Başlatma seçeneklerindeki yazıları da kaldırdım denedim olmadı evet. Çünkü oyunun kısayolu URL üzerine. Yani oyunun kurulu olduğu dizindeki CS:GO.exe'nin kısayolu değil.

Dediğiniz gibi o .exe'nin yönetici çalıştır tikini de denedim yine fatal error veriyor.

Hocam yanlış anlamayın ama ben sıkıldım bu konudan daha fazla uğraşmak istemiyorum.

asdsadasds.png

@reptile Hocam hortlatıyorum ama kusura bakmayın.

Format atarak çözdüm sorunu.
Deneyelim, bu sorun Fatal Error'dan kurtarıp oyunu başlattıracak mı peki?

Son gelen Steam Destek mesajı.

Bu ek bilgiyi sağladığınız için teşekkür ederim. Ekibimiz bu tür sorunları çözmek için devamlı çalışmaktadır ancak şu anda yaşadığınız sorunla ilgili elimde daha fazla bilgi bulunmuyor. Sorunu detaylı olarak incelemeleri için sağladığınız bilgiyi, diğer benzer raporlarla birlikte geliştiricilere sunacağız.

Ayrıca bu sorunu oyunun topluluk tartışma merkezine de göndermeniz iyi olabilir. Diğer kullanıcıların bu sorunu çözebilecek önerileri olabilir:

Yaşadığınız sorunu belirlemek ve gidermek için yakınınızdaki bir bilgisayar teknisyeniyle iletişime geçmeniz gerekebilir. Kullanıcılarımız birbirinden farklı yapılandırmalar, yazılımlar ve ayarlara sahip olduğundan bu yapılandırma sorunlarını tek tek çözmek bizim için neredeyse imkansızdır.

Elimizde, yaşadığınız soruna özel bir çözümümüz olmadığı için tekrar özür dilerim. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa lütfen yeni bir destek talebi açın.

Saygılarımla,
Ahmet

Son düzenleme:
Sunulan çözümleri deneyip bakacağız.
Hocam dediğiniz yöntem de olmadı ama bir şey fark ettim an itibariyle.

Steam Client'i açıyorum, Kütüphane'ye giriyorum sol taraftaki oyun listemden CS:GO'ya tıklıyorum ve CS:GO profilim çıkıyor. Oradan OYNA dediğim zaman hiçbir şekilde bu hatayı vermiyor.

Sanki daha önce bu çözümü sunmuştum fakat işe yaramadı demiştiniz. Kısayoldan başlatırken hata alıyorsanız sorun kısayolda da olabilir. Yeni bir kısayol oluşturup denediniz mi?

Kod:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe" -steam -freq 240 -novid -tickrate 128 -threads 8 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex -trusted -game csgo -language turkish

-steam -freq 240 -novid -tickrate 128 -threads 8 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex -trusted -game csgo -language turkish

Son düzenleme:

Kod:

Başlatma seçeneklerindeki yazıları da kaldırdım denedim olmadı evet. Çünkü oyunun kısayolu URL üzerine. Yani oyunun kurulu olduğu dizindeki CS:GO.exe'nin kısayolu değil.

Dediğiniz gibi o .exe'nin yönetici çalıştır tikini de denedim yine fatal error veriyor.

Hocam yanlış anlamayın ama ben sıkıldım bu konudan daha fazla uğraşmak istemiyorum.

asdsadasds.png

@reptile Hocam hortlatıyorum ama kusura bakmayın.

Format atarak çözdüm sorunu.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı