Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 23 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Steam üzerinden oyuna her girdiğimde imzalanmış dosyalar doğrulanamadı hatası veriyor ve her seferinde de oyun dosyaları güncelleniyor. Çaresini çözümünü bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar Steam üzerinden oyuna her girdiğimde imzalanmış dosyalar doğrulanamadı hatası veriyor ve her seferinde de oyun dosyaları güncelleniyor. Çaresini çözümünü bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 23 Temmuz 2019 #2 Dosya bütünlüğünü doğrula deyin, olmadı oyunu silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 23 Temmuz 2019 #3 Heinz.Guderian dedi: Dosya bütünlüğünü doğrula deyin, olmadı oyunu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı orda zaten dosya doğruluğunu kontrol et diyorum sonra oyuna giriyorum steamdan çıkıp girince tekrar aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Heinz.Guderian dedi: Dosya bütünlüğünü doğrula deyin, olmadı oyunu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı orda zaten dosya doğruluğunu kontrol et diyorum sonra oyuna giriyorum steamdan çıkıp girince tekrar aynı hatayı veriyor.
TurgayTR123 Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4 25 Nisan 2020 #4 aynısı bende de oluyo bulabildin mi ? silip yüklüyemem 21 gb oldu oyun Artı 0 Eksi
KS KS Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 26 Nisan 2020 #5 Problem anakarttaymış anakartı değiştirince hiçbir sıkıntı çıkmadı C. Artı 0 Eksi