Bugün internet kafeye gideyim dedim CS:GO atayım falan. Tam oyunu açacaktım yan ekrana gozum çarptı. Baktım adamlar kırmızı kırmızı gözukuyor, laf da edemedim benden büyüktü. Böyle durumlarda ne yapmalıyım? Haftada 2 3 kere gidiyorum bir daha gittigimde görürsem bi taktik verebilir misiniz?
Bence en iyisi hileyi nereden bulduğunu sorman genellikle beleşe indiriyolar internet kafelerde. Ne zaman gidip baksam Wolfteam da ölümsüzlük açıyorlar torpil al at diyecemde kamera var
Bugün internet kafeye gideyim dedim CS:GO atayım falan. Tam oyunu açacaktım yan ekrana gozum çarptı. Baktım adamlar kırmızı kırmızı gözukuyor, laf da edemedim benden büyüktü. Böyle durumlarda ne yapmalıyım? Haftada 2 3 kere gidiyorum bir daha gittigimde görürsem bi taktik verebilir misiniz?
Sahi mi ? Zira GTA' da gördüğüm her 3 Çinli' den 2' si hile. Artık Çin' lilere yeni bir lakap bile bulduk. Bir de "China No 1" diye geziyorlar ya. Al, tam kafayı yemelik. Buna karşılık, "Yes, China No 1 On The Hack" diyoruz