CS:GO İnternet Kafede Hileye Denk Gelmek

Tersten durumu anlatayım yaşı büyükse asosyaldir küçük ise oyun zekası yoktur herhukarda = ego . Ama ben destekliyorum böyleleri sayesinde benim gibiler online oyundan soğuyup hayata daha da odaklanıp başarılı oluyor. Sonuçta seni, hayatın akışından alan herşey uyuşturucudur.

Zaten hile açan haz alamaz bu da iyi bir şey. Onun için bırak bir şey söyleme

Hapis cezası var eğer yakalanırlarsa.
Gerçekten nasıl oyunlardan haz alıyorlar hilelerle ya, aklım almıyor.

videosunu çek gönder buraya banlatalım steam linkinin kalıcı link alma var onu al arkadaş ekliyip oynıcam dersin.

Benim arkadasta aynisi. Her kafeye gittigimizde hile aciyor. Ona da bir yandan hak veriyorum. Karsi taraf hep hile olunca [emoji2]
Bir daha gidersen Steam adini ogren ve hepimiz rapor edelim.

Banım yeni bitti bidaha gittiğimde kesinlikle alacağım. Aklımda pp ve ismi var fakat Steam'de 50.000 kişi içinde bulamadım.

Banım yeni bitti bidaha gittiğimde kesinlikle alacağım. Aklımda pp ve ismi var fakat Steam'de 50.000 kişi içinde bulamadım.
Eger yasadigin semti yazarsan bulabiliyor bazen. Ben bir ara eski tanidigin profil ismini ve semtini yazinca direkt cikmisti.

İstanbul/Kuçukçekmece/Sefaköy, profil ismi mert düz olarak profil fotoğrafıda kırmızılı SpaceSoldiers bulabilen olursa güzel olur.
Ek olarak aklıma hakkında kısmı geldi. Hakkında kısmında İnstagram hesabı vardı.

Son düzenleme:
Yanımdaki çocuk 15 el felan oynadı hileyle. Silver zaten nasıl belli ediyor anlatamam. Sonunda dedim kardeş az belli et ban yicen diye Bunları durdurmanın yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…