Çözüldü CS:GO işlemci tabanlı bir oyun mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Woffluon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi CS:GO işlemci tabanlı bir oyun mu yoksa ekran karti tabanlı mı? Ya da bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Woffluon CS:GO daha çok işlemciyi kullanan bir oyun. Bunu maalesef değiştiremiyorsunuz ancak grafikleri arttırarak ekran kartına binen yükü arttırabilirsin iz ki öyle %100 bir artış beklemeyin.
Neyse dostum boşver ben ne demek istediğimi anlatamadım ama birkaç makale okursanız anlarsınız demek istediğimi.
Hocam şimdi anladım dediğinizi ancak anlattığınız alakası yok olay sadece online olması değil. Oyun grafik bakımından fazla iyiyse online bir oyun diye gt 730 kullanıp yanında Ryzen 5 sallıyorum 5600 kullandın sen o oyunu ultrada açabilirsin anlamına gelmiyor. CS:GO ve valorant gibi FPS oyunlarında geçerlidir bu. Call of duty warzone 2.0 gibi oyunlarda online ama işlemcinin bu oyunda performansı arttırdığını ilk kez sizden duyuyorum konu sahibinin kafasını karıştırıyorsunuz sadece. Tabiki performans artar ancak grafiği aşırı iyi olan bir oyunda FPS'i arttıracak en iyi parça ekran kartıdır ki bu görevi de üstlenir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…