FPS türü değil bütün online oyunlar için geçerlidir bu konu.@GoDd1 online derken hocam? FPS türünden mi bahsediyorsunuz ekran kartını hayvan gibi kullanan bir çok online oyun vardediğiniz şey valorant CS gibi FPS oyunları için geçerli.
İşlemciler online oyunlarda daha önemli paylara sahiptirler grafik bakımı öyle olabilir ama online bir oyunda eğer ekran kartını 1 tık yükseltirsen işlemcini 1 tık yükseltiğin kadar FPS farkı olmaz. Bunlar Mmorpg olsun FPS olsun her türlü online oyunda geçerlidir.@GoDd1 hocam battlefield 4 serisi veya cod serisinin bir çoğu da ekran kartını kullanıyorlar. Grafik bakımından bakarsak ekran kartını kullanması gayet normal.
Neyse dostum boşver ben ne demek istediğimi anlatamadım ama birkaç makale okursanız anlarsınız demek istediğimi.@GoDd1 dediğinizden bir şey anlamıyorum. Battlefield serisi ve cod serisi de online oyunlar online olarak oynanabiliyorlar ve oyun grafiklerine baktığımız zaman işlemciyi değil ekran kartını daha çok kullanacağını anlıyoruz. Oyunda kullanılan oyun motoruna ve grafiğe bağlı olarak değişebilir bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.