musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Bunu nasıl ekleyebilirim? Böyle bir klan falan mı var falan mı var? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (26).png 1,5 KB · Görüntüleme: 111
4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 28 Ağustos 2023 #2 musa67musa dedi: Bunu nasıl ekleyebilirim? Böyle bir klan falan mı var falan mı var? Genişletmek için tıkla... Eğer başka birinde bu takma adı gördüyseniz vardır tabii ki de ya da hiç uğraşma kendine grup oluştur tagı öylede kolayca alabilirsin.
musa67musa dedi: Bunu nasıl ekleyebilirim? Böyle bir klan falan mı var falan mı var? Genişletmek için tıkla... Eğer başka birinde bu takma adı gördüyseniz vardır tabii ki de ya da hiç uğraşma kendine grup oluştur tagı öylede kolayca alabilirsin.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 497322 dedi: Eğer başka birinde bu takma adı gördüyseniz vardır tabii ki de ya da hiç uğraşma kendine grup oluştur tagı öylede kolayca alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu ?
497322 dedi: Eğer başka birinde bu takma adı gördüyseniz vardır tabii ki de ya da hiç uğraşma kendine grup oluştur tagı öylede kolayca alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu ?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 28 Ağustos 2023 #4 musa67musa dedi: Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu? Genişletmek için tıkla... O adamın profiline girip o grubu bul, gruba katıl ve oyun içinden takım göstergesi tarzı bir ayar olacak. Oradan ayarla.
musa67musa dedi: Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu? Genişletmek için tıkla... O adamın profiline girip o grubu bul, gruba katıl ve oyun içinden takım göstergesi tarzı bir ayar olacak. Oradan ayarla.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 403976 dedi: O adamın profiline girip o grubu bul, gruba katıl ve oyun içinden takım göstergesi tarzı bir ayar olacak. Oradan ayarla. Genişletmek için tıkla... Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ?
403976 dedi: O adamın profiline girip o grubu bul, gruba katıl ve oyun içinden takım göstergesi tarzı bir ayar olacak. Oradan ayarla. Genişletmek için tıkla... Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Ağustos 2023 #6 musa67musa dedi: Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım.
musa67musa dedi: Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ?
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Ağustos 2023 #8 musa67musa dedi: Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
musa67musa dedi: Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 28 Ağustos 2023 #9 GerginGörünüşlüAdam dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Dinamik tag diye geçiyor normal tagdan farklı bir ayar gerektiriyor galiba bir buraya bak istersen ya da Google'ya yazarak bulabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875028694
GerginGörünüşlüAdam dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Dinamik tag diye geçiyor normal tagdan farklı bir ayar gerektiriyor galiba bir buraya bak istersen ya da Google'ya yazarak bulabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875028694
bc06 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 132 29 Ağustos 2023 #10 musa67musa dedi: Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, hilelerde olan bir ozellik. 497322 dedi: Dinamik tag diye geçiyor normal tagdan farklı bir ayar gerektiriyor galiba bir buraya bak istersen ya da Google'ya yazarak bulabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875028694 Genişletmek için tıkla... Dynamic taglerde boyle bir tag yapmak icin 86400 farkli grup ve keybind gerekir
musa67musa dedi: Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, hilelerde olan bir ozellik. 497322 dedi: Dinamik tag diye geçiyor normal tagdan farklı bir ayar gerektiriyor galiba bir buraya bak istersen ya da Google'ya yazarak bulabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875028694 Genişletmek için tıkla... Dynamic taglerde boyle bir tag yapmak icin 86400 farkli grup ve keybind gerekir