musa67musa
Hectopat
Daha fazla
Bunu nasıl ekleyebilirim? Böyle bir klan falan mı var falan mı var?
Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu ?Eğer başka birinde bu takma adı gördüyseniz vardır tabii ki de ya da hiç uğraşma kendine grup oluştur tagı öylede kolayca alabilirsin.
Demek istediğim şey nick in başında saat var ve gerçek saati gösteriyor hep ilerliyor yani nasıl yapabilirm bunu?
Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ?O adamın profiline girip o grubu bul, gruba katıl ve oyun içinden takım göstergesi tarzı bir ayar olacak. Oradan ayarla.
Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım.Adamı bilmiyorum ki. Başka türlü bulamaz mıyım klanı ?
Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ?Bulamazsın. Maç geçmişinden girilebilir belki profile. Veya maç geçmişinden ismini bulman lazım.
Hayır.Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ?
Hayır.
Evet, hilelerde olan bir ozellik.Bazı hilecilerde de bunu görüyordum. Onla ilgili olabilir mi ?
Dynamic taglerde boyle bir tag yapmak icin 86400 farkli grup ve keybind gerekirDinamik tag diye geçiyor normal tagdan farklı bir ayar gerektiriyor galiba bir buraya bak istersen ya da Google'ya yazarak bulabilirsin. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875028694
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.