Arkadaşlar CS:GO'da bıçak düşürdüm. Fakat bıçağı gerçek paraya dönüştürebilecek düzgün bir site bulamadım. ByNoGame gibi siteler çok komisyon alıyor. Bildiğiniz başka siteler var mıdır? İyi günler. Bıçak gölge hançerler kuzey ormanı.
Adam diyor ben bıçağı gerçek paraya çevirmek istiyorum ATM'den çekmek istiyorum. Sen diyorsun topluluk pazarından sat 1000₺ Steam hesabında sıkışık kalsın.
CS.MONEY, CS:GO Ve CS2 skinlerini satabileceğiniz bir pazar alanıdır. CS:GO/CS2 ürünlerini hızlı ve güvenli bir şekilde satabilirsiniz. En iyi fiyatlarda nadir bir çıkartma içeren derileri satın
Discover the best deals on DOTA2, CSGO, CS2 skins at BitSkins. Safe, fast, and secure transactions with instant withdrawals. Join millions of gamers today!
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.
csgofloat.com
Şu sitelerde satış yapabilirsiniz. Komisyonları yazıyor. Skinbaron'dan satış yapmışlığım var. Öbür sitelere TrustPilot üzerinden de bakabilirsiniz. Bir sorununuz büyük ihtimalle olmaz ama olursa da ben sadece öneri yaptım.