CS:GO item gerçek paraya çevirme

Nasıl oluyor ya? 4 bin saatimi vermişim.

Kasadan düşürdüm ben de hocam. Oyundan düşmez zaten eğer kullanacaksanız size satayım. Gerçek para istiyorum. Piyasaya göre ucuza da bırakabilirim.
Şu sitelerde satış yapabilirsiniz. Komisyonları yazıyor. Skinbaron'dan satış yapmışlığım var. Öbür sitelere TrustPilot üzerinden de bakabilirsiniz. Bir sorununuz büyük ihtimalle olmaz ama olursa da ben sadece öneri yaptım.
Çoğunun komisyon oranlarına da baktım. Fakat işte ilk defa yaptığım için güvenmekte zorluk yaşıyorum. Mastercard a çekim kolay oluyor mu? Yabancı siteler olduğu için kararsız kalıyorum. Eğer talipseniz size de ucuz bir fiyata bırakabilirim.

Kasadan düşürdüm ben de hocam. Oyundan düşmez zaten eğer kullanacaksanız size satayım. Gerçek para istiyorum. Piyasaya göre ucuza da bırakabilirim.

Çoğunun komisyon oranlarına da baktım. Fakat işte ilk defa yaptığım için güvenmekte zorluk yaşıyorum. Mastercard'a çekim kolay oluyor mu? Yabancı siteler olduğu için kararsız kalıyorum. Eğer talipseniz size de ucuz bir fiyata bırakabilirim.

Ne kadar fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı