CS.MONEY, CS:GO Ve CS2 skinlerini satabileceğiniz bir pazar alanıdır. CS:GO/CS2 ürünlerini hızlı ve güvenli bir şekilde satabilirsiniz. En iyi fiyatlarda nadir bir çıkartma içeren derileri satın
Discover the best deals on DOTA2, CSGO, CS2 skins at BitSkins. Safe, fast, and secure transactions with instant withdrawals. Join millions of gamers today!
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.
csgofloat.com
Şu sitelerde satış yapabilirsiniz. Komisyonları yazıyor. Skinbaron'dan satış yapmışlığım var. Öbür sitelere TrustPilot üzerinden de bakabilirsiniz. Bir sorununuz büyük ihtimalle olmaz ama olursa da ben sadece öneri yaptım.
Çoğunun komisyon oranlarına da baktım. Fakat işte ilk defa yaptığım için güvenmekte zorluk yaşıyorum. Mastercard a çekim kolay oluyor mu? Yabancı siteler olduğu için kararsız kalıyorum. Eğer talipseniz size de ucuz bir fiyata bırakabilirim.
Kasadan düşürdüm ben de hocam. Oyundan düşmez zaten eğer kullanacaksanız size satayım. Gerçek para istiyorum. Piyasaya göre ucuza da bırakabilirim.
Çoğunun komisyon oranlarına da baktım. Fakat işte ilk defa yaptığım için güvenmekte zorluk yaşıyorum. Mastercard'a çekim kolay oluyor mu? Yabancı siteler olduğu için kararsız kalıyorum. Eğer talipseniz size de ucuz bir fiyata bırakabilirim.