abayovski Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba, ben bakiyemi nakite çevirmek için skin aldım. Skini de satmak için bir site kullanacağım ama sitede envanterimi yükle deyince diğer envanterler çıkıyor, bu çıkmıyor. Acaba 1 hafta sonra pazar yasağı kalkınca mı çıkacak yoksa boşa mı aldık?
Merhaba, ben bakiyemi nakite çevirmek için skin aldım. Skini de satmak için bir site kullanacağım ama sitede envanterimi yükle deyince diğer envanterler çıkıyor, bu çıkmıyor. Acaba 1 hafta sonra pazar yasağı kalkınca mı çıkacak yoksa boşa mı aldık?
Çözüm doctorwho 18 Mayıs 2025 Ürün takas edilemez ve pazarlanamaz olarak gözüküyor eğer takas banından dolayı öyleyse 1 ya da 2 hafta sonra ban kalkar ve satabilirsiniz.
Ürün takas edilemez ve pazarlanamaz olarak gözüküyor eğer takas banından dolayı öyleyse 1 ya da 2 hafta sonra ban kalkar ve satabilirsiniz.
doctorwho Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 180 Çözümler 4 18 Mayıs 2025 #2 Ürün takas edilemez ve pazarlanamaz olarak gözüküyor eğer takas banından dolayı öyleyse 1 ya da 2 hafta sonra ban kalkar ve satabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Ürün takas edilemez ve pazarlanamaz olarak gözüküyor eğer takas banından dolayı öyleyse 1 ya da 2 hafta sonra ban kalkar ve satabilirsiniz.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.365 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Mayıs 2025 #3 Steam tarafından skinde takas edilemez, pazarlanamaz etiketi olduğu için çıkmaz. Belirtilen tarihten sonra tekrar deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam tarafından skinde takas edilemez, pazarlanamaz etiketi olduğu için çıkmaz. Belirtilen tarihten sonra tekrar deneyebilirsiniz.