CS:GO itemleriyle para kazanabilir miyiz?

APlusMath

Decapat
Mesela arkadaşlar ByNoGame diye bir site var. Ürün bu. 110TL'ye alabiliyoruz AK-47 redline field Tested'i.

Steam'da topluluk pazarına AK-47 redline field tested en ucuz 153TL. Bu ürünü 150TL'ye koysak kesin satar %15 Valve para kesiyor sanırım. Yani 22.5TL kesecek. 127.5TL'ye Steam'da ürünü satabilmiş olacağız. Biz ise ürünü 110TL'ye almıştık. 17.5TL kar ediyoruz. Ben steamdan 200TL'ye oyun alacağım misal, böyle böyle oyunu bedavaya getirebilirim? Sizce doğru mu yoksa bir yerde hata mı ediyorum. Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Merak ediyorum böyle bir şey var mı?

Yapanlar var hocam. Birisi 170 liraya kaplama alıp 270 lira civarına satıp Cyberpunk almıştı. Cebinizden para çıktığı için bedava olmaz ancak daha ucuza gelmiş olur.

ByNoGame %15 komisyon alırken Steam %30 alıyor. Bir de ürünü başka kullanıcılar daha ucuza koyabiliyor. Yapılabilir bence.

ByNoGame %15 komisyon alırken Steam %30 alıyor. Bir de ürünü başka kullanıcılar daha ucuza koyabiliyor. Yapılabilir bence.
Steam %30 komisyon almıyor ki? Ayrıca Bynogame neyden %15 aliyor? Satıcıdan mı alıcıdan mı? İlk defa alışveriş yapacağım ona göre.

Steam %30 komisyon almıyor ki? Ayrıca ByNoGame neden %15 aliyor? Satıcıdan mı alıcıdan mı? İlk defa alışveriş yapacağım ona göre.

Steam komisyonu pazarda %30 alıyor araştırabilirsin. Ayrıca ByNoGame neden alıcıdan komisyon alsın ki?

Yapanlar var hocam. Birisi 170 liraya kaplama alıp 270 lira civarına satıp Cyberpunk almıştı. Cebinizden para çıktığı için bedava olmaz ancak daha ucuza gelmiş olur.

Hocam şimdi ben ByNoGame'den 110TL'ye ürünü alırken herhangi bir komisyon kesinti olmuyor değil mi? Hesabıma skin direk aktarılıyor. Burası 1.aşama diyelim.

2.aşama ise ben o itemi Steam topluluk pazarında sattığımda Steam %15 komisyon aliyor değil mi?

Yukarıda bir arkadaş ByNoGame %15 aliyor demiş, nereden, ne zaman aldığını bahsetmemiş. Ayrıca Steam %30 aliyor demiş.
Steam komisyonu pazarda %30 alıyor araştırabilirsin. Ayrıca ByNoGame neden alıcıdan komisyon alsın ki?
Bak kardeşim, silahı 100TL'ye koyduğumda benim alacağım para 86,97TL kazanacağım gözüküyor. Nasıl %30 oluyor? Kardeşim üzgün atacağına şu işlemi bir yapar mısın @Prizmann .

Dosya Ekleri

• AAA.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 29
Eskilere gitmişim kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…