Ruleyz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 108 14 Şubat 2021 #1 Merhaba hocalarım. CS:GO'da Jailbreak servererim var fakat aktif yetkili bulamıyorum. Hangi platformlardan nasıl bulabilirim, fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba hocalarım. CS:GO'da Jailbreak servererim var fakat aktif yetkili bulamıyorum. Hangi platformlardan nasıl bulabilirim, fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Şubat 2021 #2 100 mesaj yaz, burada Hizmet İlanı aç. Ücretli/ücretsiz takıl kafana göre. Burada bir sürü insan gelir yani. Hile forumlarında falan da adam bulunur.
100 mesaj yaz, burada Hizmet İlanı aç. Ücretli/ücretsiz takıl kafana göre. Burada bir sürü insan gelir yani. Hile forumlarında falan da adam bulunur.
Ruleyz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 108 14 Şubat 2021 #3 enes.wtp dedi: 100 mesaj yaz, burada Hizmet İlanı aç. Ücretli/ücretsiz takıl kafana göre. Burada bir sürü insan gelir yani. Hile forumlarında falan da adam bulunur. Genişletmek için tıkla... Gelmek isterseniz ulaşabilirsiniz hocam veya başka isteyen varsa.
enes.wtp dedi: 100 mesaj yaz, burada Hizmet İlanı aç. Ücretli/ücretsiz takıl kafana göre. Burada bir sürü insan gelir yani. Hile forumlarında falan da adam bulunur. Genişletmek için tıkla... Gelmek isterseniz ulaşabilirsiniz hocam veya başka isteyen varsa.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Şubat 2021 #4 Ruleyz dedi: Gelmek isterseniz ulaşabilirsiniz hocam veya başka isteyen varsa. Genişletmek için tıkla... Ben CS'yi anca hile denemesi için kullanıyorum. :/ Pek anlamam, hem şu an teklif veremezsiniz. 100 mesajınız olması gerek.
Ruleyz dedi: Gelmek isterseniz ulaşabilirsiniz hocam veya başka isteyen varsa. Genişletmek için tıkla... Ben CS'yi anca hile denemesi için kullanıyorum. :/ Pek anlamam, hem şu an teklif veremezsiniz. 100 mesajınız olması gerek.
Ruleyz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 108 14 Şubat 2021 #5 enes.wtp dedi: Ben CS'yi anca hile denemesi için kullanıyorum. :/ Pek anlamam, hem şu an teklif veremezsiniz. 100 mesajınız olması gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
enes.wtp dedi: Ben CS'yi anca hile denemesi için kullanıyorum. :/ Pek anlamam, hem şu an teklif veremezsiniz. 100 mesajınız olması gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
burakerdemgungor Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 45 Yer Famagusta-İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #6 Ah be biz de 1.6 da sv kurmuştuk arkadaşlarla. 30 TL ödüyorduk panele o zamanlar. CS:GO'da nasıl fiyatlar ne kadar ödüyorsun aylık merak ettim kanka?
Ah be biz de 1.6 da sv kurmuştuk arkadaşlarla. 30 TL ödüyorduk panele o zamanlar. CS:GO'da nasıl fiyatlar ne kadar ödüyorsun aylık merak ettim kanka?
Ruleyz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 108 14 Şubat 2021 #7 burakerdemgungor dedi: Ah be biz de 1.6 da sv kurmuştuk arkadaşlarla. 30 TL ödüyorduk panele o zamanlar. CS:GO'da nasıl fiyatlar ne kadar ödüyorsun aylık merak ettim kanka? Genişletmek için tıkla... 120 TL aylık
burakerdemgungor dedi: Ah be biz de 1.6 da sv kurmuştuk arkadaşlarla. 30 TL ödüyorduk panele o zamanlar. CS:GO'da nasıl fiyatlar ne kadar ödüyorsun aylık merak ettim kanka? Genişletmek için tıkla... 120 TL aylık
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Şubat 2021 #8 Ruleyz dedi: 120 TL aylık Genişletmek için tıkla... Hangi host? CS:GO Jailbreak çok sevdiğim bir moddu ancak bıraktım. Şans yokmuş sizde yoksa ben yetkili olarak gayet iyi yönetiyordum.
Ruleyz dedi: 120 TL aylık Genişletmek için tıkla... Hangi host? CS:GO Jailbreak çok sevdiğim bir moddu ancak bıraktım. Şans yokmuş sizde yoksa ben yetkili olarak gayet iyi yönetiyordum.
Ruleyz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 108 14 Şubat 2021 #9 Eren AK dedi: Hangi host? CS:GO Jailbreak çok sevdiğim bir moddu ancak bıraktım. Şans yokmuş sizde yoksa ben yetkili olarak gayet iyi yönetiyordum. Genişletmek için tıkla... Prooyun host olarak. tekrar başlamak isterseniz beklerim.
Eren AK dedi: Hangi host? CS:GO Jailbreak çok sevdiğim bir moddu ancak bıraktım. Şans yokmuş sizde yoksa ben yetkili olarak gayet iyi yönetiyordum. Genişletmek için tıkla... Prooyun host olarak. tekrar başlamak isterseniz beklerim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Şubat 2021 #10 Ruleyz dedi: Prooyun host olarak. Tekrar başlamak isterseniz beklerim. Genişletmek için tıkla... 38 slot sunucuyu doldurabiliyor musunuz hocam?
Ruleyz dedi: Prooyun host olarak. Tekrar başlamak isterseniz beklerim. Genişletmek için tıkla... 38 slot sunucuyu doldurabiliyor musunuz hocam?