Rehber CS:GO kan efekti arttırma ve silah mermilerinin gidişinin kodu

SakuIta

Hectopat
Merhaba. Rehber yazısıyla karşınızdayım yeniden .Bu gün sizlere CS:GO'da kan efeklerinin nasıl arttırabiliceginizi göstereceğim. Öncelikle bu ne işe yarar: İlk öncelikle kafadan vurdugunuzda kan efekti cok az cıkar bu da oyunu size pek sevdirtmez. Videolardada görürsünüz belki. Adama HS attıgında çok fazla kan cıkar bu da oyunu kaliteli yapar. Şimdi bunu nasıl yaparsınız onu göstereceğim. Öncelikle dosyalarım/yerel disk C (artık nereye kuruluysa D'de olabilir)/program dosyaları x86/steam/userdata (orada birkaç tane sayı göreceksiniz. Steam'da kaç hesabınız varsa ona göre o sayılar belirir onu bulmak içinse Google Steam ID finder yazarak bulabilirsiniz)/hesabınıza tıkladıktan sonra 730A basın/local/cfg/ordan Config'e basıyoruz Config'in içine girince şu kodları en alta yapıştırıyoruz:

Kod:
VIOLENCE_ABLOOD "1"

VIOLENCE_HBLOOD "1"

VIOLENCE_AGIBS "1"

VIOLENCE_HGIBS "1"

Bu kodları kopyalayıp Config'in içine yapıştırın. Sonra oyuna girip test edebilirsiniz (oyunda çökme gibi sorunlar yaşarsanız Steam'a gelip kütüphaneden CS:GO'ya gelip sağ tık yapıp özelliklere basarak yerel dosyalara basarak oyun dosyalarının bütünlügünü dogrula diyebilirsiniz. 2.sorun: Mermi gidişatı sorunu. Öncelikle oyuna girip şu kodu yapıştırırsanız:
r_drawtracers_firstperson 1 yazarsanıza merminin gidişini görebileceksiniz. Destek için beğenmeniz yeterli iyi günler.

Vahşi seni.

2012 yılında çıkmış oyunun her tarafından buram buram gerçekçilik akıyor zaten tek eksik daha fazla kandı. Orta Doğu... Kan da akmayıversin ya.

Mermilerin namludan çok absürt yerlere gitmesi ve silah, bomba hasarlarının dışında gerçekçi bir oyun

Mermilerin namludan çok absürt yerlere gitmesi ve silah, bomba hasarlarının dışında gerçekçi bir oyun
E ne kaldı zaten geriye? Rekabetçi FPS oyununda ne yapalım CS:GO'nun hikayesine mi odaklanalım? Ya CS:GO oynayan oynar ona bir şey demiyorum. Herkes istediğini oynamakta özgür ne arkadaş bu kan merakı ben onu söylüyorum.

İyi de ben oyuna laf atmadım ki kimsenin oyununada karışmadım CS:GO'yu da çok seviyorum zaten sadece gerçekçi olmayan kısımlarını söyledim.

.
2012 yılında çıkmış oyunun her tarafından buram buram gerçekçilik akıyor zaten tek eksik daha fazla kandı. Orta Doğu... Kan da akmayıversin ya.

Ya benim 60Hz bilgisayarım var. Bildiğim kadarıyla da kan 144 Hz gibi bilgisayarlarda daha akıcı oluyor. Bende maalesef 60Hz kurbanıyım 75Hz yapmak istiyorum fakat bilgisayar yanar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…