CS:GO kaplamalarına yatırım yapmak

Kazandığınız 5-10 TL yatırdığınız parayı geri almaya çalışırken kullanacağınız aracı sitelere gidecek. Bence paranı daha farklı bir yatır.
Aynen öyle çok güzel anlattınız. Ben tecrübeliyim bu konuda ama pek açıklamasını yapamadım sanırsam benim tavsiyem bu işlere girmeyin küçük paralar kazanayım derken aracı siteler paranızı sömürerek.

Kısa ve öz Steam'de %15 vergi kesiyor. Satarken çoğu dışardan alıcılar genelde ölücü ByNoGame vs gibi sitelerde satışa koysanız satarken komisyon alacak. İndirim isteyenler olacak vs bence hiç gerek yok. Paranızı altına yatırmanız çok daha doğru olacaktır altının daha hiç zarar ettiğini gören olmamıştır uzun vadede :)

Bu işler için biraz geciktiniz. 2015-2016 zamanlarında en ucuz bıçak 80TL'ydi. Şimdi aynı bıçak 544TL. Yani 5 sene önce 200-300 liralık skinler alıp bugüne kadar saklasaydınız şu an epey bir miktar paranız vardı. Gerçi Steam'den para çekimi olmuyor ama skini paraya çevirmenin yolları var tabi ki.

Sticker'a yatırım yaparsan katlama ihtimalin çok yüksek. Ama uzun vadeli bir yatırım olacak. 2017'de 2 lira olan Space Soldiers stickerları 30 lirayı geçti. Şimdi ucuz olanlardan 500 tane atsan kenara kolay para.

Forcedrop gibi sitelerden kasa açarak katlayabilirsin yok oladabilirsin. Benim önerim para biriktir 2K olunca M9 bayonet al. O bıçak hayalim ya :DD çok seviyorum o çıkarışını.

Skin alıcaksan birkaç önerİ

M4A4 - Neo-Noir - | M4A1-S - Mecha Industries
AWP - Atheris
AK-47 - Redline

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı