CS:GO kapsül alınmalı mı?

Bekletmek az kazandırır ama garantidir. Açmak çok kazandırır ama garanti değildir.
Alsam mı almasam mı kararsızım ya. 125 TL yatırmaya değer mi sence? Ben açmak istemem herhalde ya bekletmek daha mantıklı olur. Hangi kapsülü alayım alacaksam ve ne kadar kâr ettirir ne kadar sürede?
 
Alsam mı almasam mı kararsızım ya. 125 TL yatırmaya değer mi sence? Ben açmak istemem herhalde ya bekletmek daha mantıklı olur. Hangi kapsülü alayım alacaksam ve ne kadar kâr ettirir ne kadar sürede?
şu konuda ki son mesajıma bakın;

 
Kanka ben 40 mücadeleci 40 meydan okuyanlar kapsülü aldım CS:GO'nun son major turnuvası olduğu için değerinin artma olasılığı daha yüksek 1 2 sene bekletmeyi düşünüyorum.
 
Bayağı indirim gelmiş. Geçen denemek için indirimsiz 23-24 TL'ye alıp 50 kuruşluk sticker çıkarmıştım. Şu anda yılan ısırığı kasası ve parçalanmış kasası var bende. Sizce bu kasaları satıp kapsül alınır mı? Alıp bekletirsem ne kadar kâr ederim ya da açmalı mıyım?

Ben 60 tane açtım toplam 360TL ödedim ve 300 TL zarardayım.
 
Ubayağı indirim gelmiş. Geçen denemek için indirimsiz 23-24 TL'ye alıp 50 kuruşluk sticker çıkarmıştım. Şu anda yılan ısırığı kasası ve parçalanmış kasası var bende. Sizce bu kasaları satıp kapsül alınır mı? Alıp bekletirsem ne kadar kâr ederim ya da açmalı mıyım?

Hayır, alacaksan 2021 kapsulu al. Yenilerden alacaksan fnatic holo önerimdir. Hem ucuz hem de en cok kulanılan sticker şu an Fnatic'e ait. Fnatic 2014'ten beri ilk arka plansız stickeri bu. Navi Holo'yu da alabilirisin, cok güzel. Öncekilerden cok daha iyi veya paran varsa mouz holo.

Kasaları satarak alacaksanız almayın bence kasalar daha çok değerlencek gibi. Kapsülü normal alıp saklayabilirsiniz.

Kasalar stigu yenilenebilir. İndirim bitince, 2024'te mesela. Yeni kapsül alan olmayacak ancak kasaların stoku yenileniyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an indirim ile 5.99 ve ben 3 hafta olmadan indirimin biteceğini ve bitmesi ile beraber operasyon ile beraber CS2 geleceğini düşünüyorum her sene ile beraber CS de yapılan yatırım miktarı artıyor o yüzden bu senenin kapsüllerin fiyat yükselmesi biraz zaman alacak ama maddi sıkıntınız yok ise o kapsülleri unutun çünkü uzun bir süre sonra iyi miktarda kar ettirecek ki indirim bittiği gibi kapsüllerin fiyatının dolar kurunun yükselmesi yüzünden tane başına 25 TL olacağını ve bu da zaten komisyonları çıkartınca o hali ile çerez parası bırakıyor eğer kısa dönemde para kazanmak istiyorsanız kapsül içindeki en beğenilen çıkarmaları şimdiden stokların 3 ay sonra kapsülleri kimse açmayınca o sticker taneleri 1K ya ulaşacak şu an bile 400 filan neyse ytd (500 kapsül 17 sticker) aldım.
 

Geri
Yukarı