Çözüldü CS:GO kâr elde ettirecek silah desenleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xDizZzy

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
1.181
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, başlıkta da göründüğü gibi böyle bir şey istiyorum. İsterse 1 kuruş kâr elde ettirsin fakat ettirsin yani. Alacağım sonra satacağım. Ne önerirsiniz? Max 11.5 TL.
 
Çözüm
Ekran Alıntısı.PNG


Mesela şöyle bir örnekte vereyim bunu ilk çıktığı zaman 30 TL ye almıştım halen bekletiyorum her geçen zaman fiyatı artıyor operasyon biletleri çok kârlı.
Teşekkürler son olarak sormak istediğim. Pazar da az bulunan yani (atıyorum bir silah deseninden 50 tane satılıyor.) nadir olduğunu mu gösterir?
Evet adeti ne kadar az ise oyunda o kadar nadir bulunur mesela aynı silahtan 10 tane eskimiş 50 tane az aşınmış varsa diğeri az aşınmış olmasına rağmen pazarda eskimişin fiyatı daha yüksek olur genellikle.
Sana tavsiyem çıkartmalara yönel özellikle yakında turnuvaları olacak takımın yada oyuncuların çıkartmalarına örnek olarak birkaç hafta önce XANTARES'in çıkartmasını 30 TL ye aldım 3 gün sonra takımı şampiyon oldu fiyatlar 90 TL ye fırladı bende sattım.
 
Sana tavsiyem çıkartmalara yönel özellikle yakında turnuvaları olacak takımın ya da oyuncuların çıkartmalarına örnek olarak birkaç hafta önce Xantares'in çıkartmasını 30 TL'ye aldım 3 gün sonra takımı şampiyon oldu fiyatlar 90 TL'ye fırladı bende sattım.

Hocam örnek verebileceğiniz bir silah var mıdır? (Şu an mevcut olan)
 
İşin sonu zarar olan hiçbir şeyden kar elde edemezsin.

Skin fiyatları sürekli oynuyor. Borsadan farkı olmayan bir şey.
Az çok markette zaman geçirdiysen neyin kâr getireceğini anlayabilirsin.
Hocam örnek verebileceğiniz bir silah var mıdır? (Şu an mevcut olan)
10 TL gibi bir bütçe ile skin'den kâr edemezsin en azından bir kaç yıl beklemen gerekir o da şanslıysan.
 
2 yıl ben bu bataklığa düştüm. Safari ağı alıp satardım. Sonra bunların fiyatları da oynandı. Skin sitelerine de depozito yatırdım baya.

Zararımı size sayamam bile.
İlla ki zarar edersin en iyiler bile zarar eder ama önemli olan neyin para getirip neyin getirmeyeceğini tahmin edebilmek ilk yazdığım mesajı okuyun anlayacaksınız (Şans'ta önemli faktör tabi.)
HMM en az kaç gerekir?
HMM ne demek bilmiyorum.
 
İlla ki zarar edersin en iyiler bile zarar eder ama önemli olan neyin para getirip neyin getirmeyeceğini tahmin edebilmek ilk yazdığım mesajı okuyun anlayacaksınız (şans'ta önemli faktör tabii.)

HMM ne demek bilmiyorum.

Hocam bende duvara sıkılan spreylerden 6 tane var fakat satamıyorum sebebi nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı