CozurOfficial Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 59 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mart 2020 #1 Selamun aleyküm. Şimdi size soracağım soruyu detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü arasamda doğru düzgün bulamıyorum. Büyük bir projem var ve başlayamıyorum bu player skin nasıl yaparım ve nasıl edit yaparım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirm. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
Selamun aleyküm. Şimdi size soracağım soruyu detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü arasamda doğru düzgün bulamıyorum. Büyük bir projem var ve başlayamıyorum bu player skin nasıl yaparım ve nasıl edit yaparım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirm.
Çözüm efedesu 28 Mart 2020 3DS Max ve Photoshop kullanarak skinleri editleyebilirsin. Ayrica uzun ve zorlu bir yol olacagindan pes edeceksen bastan soyliyeyim, baslama.
3DS Max ve Photoshop kullanarak skinleri editleyebilirsin. Ayrica uzun ve zorlu bir yol olacagindan pes edeceksen bastan soyliyeyim, baslama.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #2 Merakımdan soruyorum.Workshop olarak mı yayınlayacaksınız ? Yoksa Gabe amcaya mı gönderceksiniz ? Artı 0 Eksi
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Mart 2020 #3 3DS Max ve Photoshop kullanarak skinleri editleyebilirsin. Ayrica uzun ve zorlu bir yol olacagindan pes edeceksen bastan soyliyeyim, baslama. Artı 0 Eksi Çözüm
3DS Max ve Photoshop kullanarak skinleri editleyebilirsin. Ayrica uzun ve zorlu bir yol olacagindan pes edeceksen bastan soyliyeyim, baslama.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #4 CozurOfficial dedi: Selamun aleyküm. Şimdi size soracağım soruyu detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü arasamda doğru düzgün bulamıyorum. Büyük bir projem var ve başlayamıyorum bu player skin nasıl yaparım ve nasıl edit yaparım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla... Eğer editleyeceksen yarışmalar olduğunda yayınla hep şansın artar hem para . Artı 0 Eksi
CozurOfficial dedi: Selamun aleyküm. Şimdi size soracağım soruyu detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü arasamda doğru düzgün bulamıyorum. Büyük bir projem var ve başlayamıyorum bu player skin nasıl yaparım ve nasıl edit yaparım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirm. Genişletmek için tıkla... Eğer editleyeceksen yarışmalar olduğunda yayınla hep şansın artar hem para .