Hayır. Onlar sponsorlu oldukları için öyle katlıyorlar. Şansını vb yükseltiyorlar. Adam 5$ ile en sonunda Dragon Lore'a ulaşabiliyorsa ben bir şey demiyorum. Yoksa 100$ yatırıp 10$'dan fazla bir şey kazanamamış tanıdıklarım var.
Hocam arkadaşımla 5 dolar atıp kaybettik. Şanslı olmalısınız ve analiz etmelisiniz. Önceki açışlarda iyi bir şey çıkmış mı diye. Çünkü belirli bir miktarda dandik eşya çıkınca insanlara, kasanın içindeki değer artıyor.
Dolar 2 iken ben 5 dolar yatırım 75 dolarlık Vulkan çıkarmıştım. O zaman sitenin adı Drakemoon'du. Dolar 2-3'e düşerse tekrar evet gayet mantıklı aslında fakat bu aralar Dragon Lore çıkarmadığın sürece mantıklı bir tarafı yok.
Merhaba bugün bir tavsiye üzerine bir sitede 5 dolara kasa açtım 35 dolar değerinde bir skin çıktı bana soracak olursanız tamamen 1 seferlik şansa oldu yatırmanızı tavsiye etmem eğer parayı katlamayı düşünüyorsanız başka yollara bakmalısınız sonuçta bir taraf kazanırken bir tarafın kaybetmesi gerekecek umarım yarıdımcı olabilmişmdir.