CS:GO kasa açma sitelerine skin yatırmak mantıklı mı?

syojin

Decapat
Daha fazla  
YouTube'da görüyorum. Adamlar az bir meblağ yatırıp 5 katına katlıyor. Bende de 20TL'lik bir skin var. Sizce siteye yatırsam mı?

Onlardaki şans, sizde yoktur . Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama bir kere şansınızı da deneyebilirsiniz.

Hocam arkadaşımla 5 dolar atıp kaybettik. Şanslı olmalısınız ve analiz etmelisiniz. Önceki açışlarda iyi bir şey çıkmış mı diye. Çünkü belirli bir miktarda dandik eşya çıkınca insanlara, kasanın içindeki değer artıyor.

Elimdeki skini 18TL'ye aldım şu an 18,73.ne yapmamı önerirsiniz? Topluluk pazarında satınca Steam kendine 1-1.5TL alıyor ve zarara uğruyorum.

Siteye hesabımı girdiğimde Steam Guard banı falan olmiyacak değil mi?

YouTube'da görüyorum. Adamlar az bir meblağ yatırıp 5 katına katlıyor. Bende de 20TL'lik bir skin var. Sizce siteye yatırsam mı?

Merhaba bugün bir tavsiye üzerine bir sitede 5 dolara kasa açtım 35 dolar değerinde bir skin çıktı bana soracak olursanız tamamen 1 seferlik şansa oldu yatırmanızı tavsiye etmem eğer parayı katlamayı düşünüyorsanız başka yollara bakmalısınız sonuçta bir taraf kazanırken bir tarafın kaybetmesi gerekecek umarım yarıdımcı olabilmişmdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…