CS:GO kasa açma sitelerine skin yatırmak mantıklı mı?

syojin

Decapat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
182
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube'da görüyorum. Adamlar az bir meblağ yatırıp 5 katına katlıyor. Bende de 20TL'lik bir skin var. Sizce siteye yatırsam mı?
 
Hocam arkadaşımla 5 dolar atıp kaybettik. Şanslı olmalısınız ve analiz etmelisiniz. Önceki açışlarda iyi bir şey çıkmış mı diye. Çünkü belirli bir miktarda dandik eşya çıkınca insanlara, kasanın içindeki değer artıyor.
 
Dolar 2 iken ben 5 dolar yatırım 75 dolarlık Vulkan çıkarmıştım. O zaman sitenin adı Drakemoon'du. Dolar 2-3'e düşerse tekrar evet gayet mantıklı aslında fakat bu aralar Dragon Lore çıkarmadığın sürece mantıklı bir tarafı yok. :)
 
Elimdeki skini 18TL'ye aldım şu an 18,73.ne yapmamı önerirsiniz? Topluluk pazarında satınca Steam kendine 1-1.5TL alıyor ve zarara uğruyorum.
 
YouTube'da görüyorum. Adamlar az bir meblağ yatırıp 5 katına katlıyor. Bende de 20TL'lik bir skin var. Sizce siteye yatırsam mı?

Merhaba bugün bir tavsiye üzerine bir sitede 5 dolara kasa açtım 35 dolar değerinde bir skin çıktı bana soracak olursanız tamamen 1 seferlik şansa oldu yatırmanızı tavsiye etmem eğer parayı katlamayı düşünüyorsanız başka yollara bakmalısınız sonuçta bir taraf kazanırken bir tarafın kaybetmesi gerekecek umarım yarıdımcı olabilmişmdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı