CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

Onun yerine Coinflip daha mantıklı. Bir zamanlar Coinflip ile 0.50 doları 80 dolarlık bıçak yapmıştım Ama kumar bu , iyi değildir.

Hocam tamamen şansa bağlı sakın unlost u falan izleyip gaza gelmeyin batarsınız yani ben önermiyorum genellikle 30 kuruşluk skin çıkıyor arkadaşların da önerdiği gibi direk skin satın alın.

Beyler ben forcedrop çarkından %100 promocode çıkardım 50 dolar civarı yatırmak mantıklı olur mu?

Kendi yaptığımı anlatayım. 15 dakika önce operasyon biletini 108₺'ye satın aldım. Hesabımdan önceden sattığım CS:GO eşyalarından kalma 78₺ vardı, 30₺ daha koyup bileti aldım. Sonra 44 tane kasa aldım, ve tanesini 6.45₺'den (bana 5.61₺ geliyor) sattım. Şu anda Steam'de 202.34₺ var, ve satılmamış 5-6 kasa var. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bir sürü kasa açma sitesi var hellcase ve Key-Drop gibi oralardan açın katlama şansınız daha yüksek ama yine de batma ihtimaliniz var oynamayın bence. oynayacaksanız dediğim sitelerden oynayın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…