CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan wack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 13.745
Satın bence de hocam çünkü adamakıllı bişey çıkma ihtimali çok ama çok az.

Dün akşam arkadaşım AK-47 frontside misty eskimis (st) sattı 240TL'ye 12-13 tane kasa açtı toplam 15TL'lik eşya çıktı. Açmayın.

Oyuna yatırılan her türlü parayı sokağa atmakla aynı şey olarak görüyorum. Biraz kendini tut, o parayla gerçek hayatta daha iyi şeyler yapabilirsin.

Vallahi CS:GO üzerinden açmanı tavsiye etmem çok düşük bir ihtimal ama ben örneğin hellcase sitesini kullanıyorum link atamayacağım yasak olduğu için 5 dolarlık bir yatırımla birazda şansın varsa güzel bir şeyler düşürebilirsin ben bir AWP dış iskelet ve bir de terörist kostümü düşürmüştüm.
Zaten 5 dolar 35 tl den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum 😁😁

Zaten 5 dolar 35 TL'den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum 😁😁

Doğrudur ben zevk amaçlı demek istedim yoksa karlı bir şey değil tabii :D
Amacım zaten kâr yapmaktı ama vazgeçtim.

Yok onu geçicen o işten kar etme olayı çok eskiden di CS:GO ilk çıktığı dönemlerde sandıklarla hesabıma bir sürü oyun aldımı hatırlıyorum ben.

Hocam şansınıza bağlı. Ben hayatımda ilk kez CS:GO'da kasa açmıştım stilletto alazlanmış çıkmıştı. Şu an ByNoGame'de. Sonra gaza gelip tekrar açtım 30 liralık skin çıktı. Dediğim gibi şansa bağlı ama önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı