Çarşamba veya salı günü mü satın aldınızDüşüyor hocam ben aldığım gün ilk kasamı düşürmüştüm. Rekabetçi ve Yoldaş oynayın bol bol.
Çarşamba veya salı günü mü satın aldınızDüşüyor hocam ben aldığım gün ilk kasamı düşürmüştüm. Rekabetçi ve Yoldaş oynayın bol bol.
İlk hafta düşmez
Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermiş düzelteyim. Çarşamba günü oyunun yenilenmesi ile kasa düşürmenin hiçbir bağlantısı yok. Siz cuma günü akşam 17:00'da kasa düşürdüyseniz bir sonraki cuma 17:00'a kadar 2. veya 3. kasa düşürme şansını düşecektir. Yani siz kendinizi cuma gününe göre döngüye almışsınız o yüzden ilk kasanızı her zaman cuma günü 17:00'dan sonra düşürebileceksiniz.
Bu da bunun kanıtıdır;
Eki Görüntüle 1782228
"Sen pazartesi günleri düşeceğini sandığın için pazartesi günleri oynamışsın o yüzden öyle olmuştur" diyecek arkadaşlar için. 2. kasayı düşürmek için haftanın her günü 2 saat oynadım o zaman neden düşmedi?
Not: Bu benim ikinci hesabım.
Cuma günü satın almıştım. İlk 2 hafta Cuma günü düştü. Ondan sonraki haftalar hep Cumartesi. (Cumartesi günü oynamadığımda Pazar günü düşürüyorum. Ondan sonraki hafta yine Cumartesi.)Çarşamba veya salı günü mü satın aldınız
İlk maçınızdamı ne kadar oynadınızBen ilk gün düşürdüm.
İlk maçınızdamı ne kadar oynadınız
O zaman ben şanssızmışım 2 hesapta da 5 6 saat oynadım düşmedi sonraki hafta ilk maçımda düştüEn fazla 1 saat.
O zaman ben şanssızmışım 2 hesapta da 5 6 saat oynadım düşmedi sonraki hafta ilk maçımda düştü
Girebilsem suan rekabetci girmaye calisiyorum. 1 saat diyor.Düşüyor hocam ben aldığım gün ilk kasamı düşürmüştüm. Rekabetçi ve Yoldaş oynayın bol bol.
Girebilsem şu an rekabetci girmaye calisiyorum. 1 saat diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.