CS:GO kasa düşmüyor

emcet

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.

CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Şans işi o.

Tamamen şans işi. 2 hesabımda da ayrı ayrı zamanlarda oynuyorum seviye atlamama rağmen vermediği bile oldu. Birine sürekli grafiti atıyor diğerine de en ucuz kasalardan atıyor.

Bana da dusmuyor gunde 2 saat oynuyorum son 2 haftadir hic kasa dusmedi.

Tamamen şans işi. 2 hesabımda da ayrı ayrı zamanlarda oynuyorum seviye atlamama rağmen vermediği bile oldu. Birine sürekli grafiti atıyor diğerine de en ucuz kasalardan atıyor.

Bu kadar şanssızlığa imkan yok gibi başka bir sebebi olamaz mı?

Bana da dusmuyor gunde 2 saat oynuyorum son 2 haftadir hiç kasa dusmedi.

2-3 hafta önce toplam 40TL'lik kasa düşürdüm ne zamandır grafiti harici hiçbir şey düşmüyor bana da.

Dostum ilk olarak oyun sonu dropları haftalık oluyor 2 drop hakkın oluyor diye biliyorum. Uzun zaman oynamadığında kasa atma ihtimali artıyor. Haftalık verdiği drop sınırlı zaten onların da kasa olması biraz şans ister.

Ben genelde oyunu bırakıp 3 4 ay sonra tekrar başladığımda 4 5 kasa düşürüyorum. 1 hafta sonra hiçbir şey düşmemeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…