Şans işi o.CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Şans işi o.
CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Kasa düşürmesi kolay değil diye biliyorum.
Tamamen şans işi. 2 hesabımda da ayrı ayrı zamanlarda oynuyorum seviye atlamama rağmen vermediği bile oldu. Birine sürekli grafiti atıyor diğerine de en ucuz kasalardan atıyor.
Bana da dusmuyor gunde 2 saat oynuyorum son 2 haftadir hiç kasa dusmedi.
Dostum ilk olarak oyun sonu dropları haftalık oluyor 2 drop hakkın oluyor diye biliyorum. Uzun zaman oynamadığında kasa atma ihtimali artıyor. Haftalık verdiği drop sınırlı zaten onların da kasa olması biraz şans ister.CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.