CS:GO kasa düşmüyor

Dün ölüm maçı girdim birkaç el yeni gelen Revolution kasası düştü 185 TL ye sattım. 1 hafta önce seçkin almıştım neredeyse parasını çıkardım.

Her 2 levelınızda 1 maç sonu item düşer. Eğer level atlamıyorsanız bir şey düşmez ve oynadığınız mape de bağlı diye biliyorum bir ara listesi çıkmıştı bunun.

CS de level arttırkca level atlamak için gereken XP artıyor mu?

Her 2 levelınızda 1 maç sonu item düşer. Eğer level atlamıyorsanız bir şey düşmez ve oynadığınız mape de bağlı diye biliyorum bir ara listesi çıkmıştı bunun.
Level ile alakası yok ki hocam. Ben dün seviye atlamadan birkaç tane ölüm maçı girdim yeni gelen kasayı düşürdüm.

Bilemedim ama hesabin cok report falan aliyorsa belki etkisi olabilir. Veya guven faktoru ile ilgili de olabilir. Eger oynarsam haftalik 2 kasa falan dusuyor bana da. Dun gece dustu bir tane mesela.
Bunun gibi başka değerli kasa veya skin de düştü mü? Ben uzun zamandır oynamıyordum yeniden başladım ama düşürdüğüm en değerli şey 15 liralık bir kasaydı.

İfadeler: WHT
Bunun gibi başka değerli kasa veya skin de düştü mü? Ben uzun zamandır oynamıyordum yeniden başladım ama düşürdüğüm en değerli şey 15 liralık bir kasaydı.

Yok hocam yeni dustu. Ben eski nesil Counter-Strike oyucusuyum aslinda. Ama CS:GO'yu oynamamak icin yillarca direndim.1.5 1.6 ya gencligimi verdim. CS:GO'da daha 300 saatim falan oldu 1 yıldır falan oynuyorum daha. Cok iyi oyuncuyum diyemem ama 10-15 TL'lik kasalar dustu ama. Pahali skin dusmedi mesela.

Ben de yıllarca 1.6 oynadım hala da oynarım zm, jail, deathrun sunucularında, csgoyu sırf kasa ve skin düşürmek için haftadan haftaya oynuyorum o yüzden merak ettim. Teşekkürler yanıt için.

Mail o zaman dostum.

Anlamadım hocam.

Sağ olun hocam ilk silah yarışı maçımda kasa düştü

Ben bayadır ölüm maçı oynuyorum ama kasa düştüğünü hiç görmedim normal midir?

Ben bayağıdır ölüm maçı oynuyorum ama kasa düştüğünü hiç görmedim normal midir?

Ben de hep rekabetçi oynayıp düşüremiyordum anladığım kadarıyla arada bir oyun modunu değiştirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…