CS:GO kasa düşmüyor

Her 2 levelınızda 1 maç sonu item düşer. Eğer level atlamıyorsanız bir şey düşmez ve oynadığınız mape de bağlı diye biliyorum bir ara listesi çıkmıştı bunun.
Level ile alakası yok ki hocam. Ben dün seviye atlamadan birkaç tane ölüm maçı girdim yeni gelen kasayı düşürdüm.

Bilemedim ama hesabin cok report falan aliyorsa belki etkisi olabilir. Veya guven faktoru ile ilgili de olabilir. Eger oynarsam haftalik 2 kasa falan dusuyor bana da. Dun gece dustu bir tane mesela.
Bunun gibi başka değerli kasa veya skin de düştü mü? Ben uzun zamandır oynamıyordum yeniden başladım ama düşürdüğüm en değerli şey 15 liralık bir kasaydı.

Bunun gibi başka değerli kasa veya skin de düştü mü? Ben uzun zamandır oynamıyordum yeniden başladım ama düşürdüğüm en değerli şey 15 liralık bir kasaydı.

Yok hocam yeni dustu. Ben eski nesil Counter-Strike oyucusuyum aslinda. Ama CS:GO'yu oynamamak icin yillarca direndim.1.5 1.6 ya gencligimi verdim. CS:GO'da daha 300 saatim falan oldu 1 yıldır falan oynuyorum daha. Cok iyi oyuncuyum diyemem ama 10-15 TL'lik kasalar dustu ama. Pahali skin dusmedi mesela.

Yok hocam yeni dustu. Ben eski nesil Counter-Strike oyucusuyum aslinda. Ama CS:GO'yu oynamamak icin yillarca direndim.1.5 1.6 ya gencligimi verdim. CS:GO'da daha 300 saatim falan oldu 1 yıldır falan oynuyorum daha. Cok iyi oyuncuyum diyemem ama 10-15 TL'lik kasalar dustu ama. Pahali skin dusmedi mesela.
Ben de yıllarca 1.6 oynadım hala da oynarım zm, jail, deathrun sunucularında, csgoyu sırf kasa ve skin düşürmek için haftadan haftaya oynuyorum o yüzden merak ettim. Teşekkürler yanıt için.

Mail o zaman dostum.

Anlamadım hocam.

Silah yarışı ölüm maçı falan gibi başka modları da dene. Ben bazen oynayacak vakit bulamıyorum gidip silah yarışında AFK bırakıyorum her el başında iki dk oynayıp bırakıyorum birkaç elin sonunda kasa düşüyor genelde.

Sağ olun hocam ilk silah yarışı maçımda kasa düştü 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı