CS:GO kasa fiyatları drop sistemi değişmesinden mi kaynaklı?

parzival04

Femtopat
Daha fazla  
Bilindiği üzere CS:GO'da çarşamba günü droplar sıfırlanır. Her level atlamada skin ya da grafiti düşer kasalarsa random max 2 falan düşerdi. Oyuna girdiğim zaman drop duşenler hep kasa ve skin-grafitiyi beraber düşürdüğünü gördüm. Bende de aynısı oldu. Artık level atlama harici droplar düşmeyecek mi? Öyleyse kasa fiyatları bu yüzden mi artıyor?

Artışı tek bir sebebe bağlayamayız, sadece kasa fiyatları artmıyor skinler de uçtu. CS2 ile ilgili şeyler paylaşıldıkça ya da açıklandıkça hype artıyor hype arttıkça her şeyin fiyatı artıyor. Kasaların artmasının sebeplerinden biri de dediğiniz gibi yeni drop sistemi.

Eski CS:GO şimdiden özlendin. Hilelerin kalkması da bi garip oldu, Biz öyle tanımıştık CS'yi.

Idle yani AFK kalarak kasa düşürme kaldırıldı. Dolayısıyla yüz hesaptan kasa düşürme kasanlar zortladı. Kasalar artık seviye atladıkça düşecek.

Ayrıyeten drop serverleride cortladı.

Eski CS:GO şimdiden özlendin. Hilelerin kalkması da bir garip oldu, biz öyle tanımıştık CS'yi.

CS2 bana çok samimiyetsiz geliyor. Bilmiyorum, siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı