CS:GO kasa fiyatları neden artıyor?

1000msgodGman

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
773
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, neden pazarda eldiven kasası daha geçen günlerde 5 TL iken simdi daha da artarak 7'ye doğru gidiyor acaba bilen var mı? Bu arada salak gibi daha geçen yıl en az 20 tane falan sadece ama sadece 2 kuruş kar ederek satmıştım (her birinden 2 kr) ve Firar Operasyonu kasası falan da cok artmış. Ayrıca bir sorum daha var: Geçen yıl Hydra kasasını satmıştım 24'e, şimdi 60'a kadar çıkmış. Bu zaten normal çünkü operasyon kasaları zamanla artıyor. Bende Shattered Web ve Broken Fang kasaları var. Sizce artar mı 1 yıla veya birkaç aya?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hep artıyor. Salaklık edip Parçalanmış Ağ kasalarını satmıştım. Şimdiki kasaları saklayacağım. Çıkartmalar da aynı hesap aklında olsun. Artmasının sebeplerinden biri artık yenisi gelmiyor, ve bir süre bitiyor. Diğer sebepse stokçular, toptan gibi alıp bir süre sonra daha pahalıdan satıyorlar.
 
Hep artıyor. Salaklık edip parçalanmış ağ kasalarını satmıştım. Şimdiki kasaları saklayacağım. Çıkartmalar da aynı hesap aklında olsun. Artmasının sebeplerinden biri artık yenisi gelmiyor, ve bir süre bitiyor. Diğer sebepse stokçular, toptan gibi alıp bir süre sonra daha pahalıdan satıyorlar.

Aynen ya benim zamanında yaptığım bir sürü saçmalık oldu bir tanesi de şu: Shattered web droplarından altın çıkartma çıkmıştı salak gibi 20'de saatım (hep 10 lardaydı) şidmi 50 falan.
 
Ufuk kasasını 0,35 satsam alınır mı peki?
Bekletseydin kàrdaydın
1660180340017.png
 
Kankam operasyon geldiğinde fiyatlar düşer, kasalar bilhassa. Operasyon biter Nisan-Mayıs ayında arşa çıkar fiyatlar. Haziran-Temmuz gibi ufak bir düşüş eğilimine girer. Ağustos ayında tekrar arşa çıkar ve Ağustos ayı sonunda oturup yeni operasyonun gelmesi ile birlikte fiyatlar tekrar düşer. Sonra yine aynı sistem devam eder, operasyon biter yaz aylarında yükselme başlar.

En azından son 3-4 yıldır gözlemlediğim bu şekilde idi, tabii Valve ekibi sürprizleri sevmeye başladı 2 yıldır. Operasyon gelme tarihleri kısaldı gibi..

Bu fiyatların yükselmesi beklenen bir şey yani anormal bir durum yok. Eldiven kasası 2021 Eylül-Kasım 11 TL den almıştım. İyi hatırlıyorum. :)

1-2 yıla artmar mı bu da soru mu? Çok büyük bir sürpriz olmaz, yeni gelişme olmaz (yani CS:GO oyuncularını kasadan soğutucuk bir şey gelişmez) ise evet artar. :)

Ufak not: Mayıs ayında ki fiyatlardan bir tık düşük şu an fiyatları. Mesela hir örnek ile Clutch kasası 7 TL idi. Şu an 7 TL'sını görmeye zorluyor. ;)
 
Şu zaman da şu fiyatları görünce duygulandım la.
Zamanında 0.05 kuruşlara sattığımız eldiven kasası şu anda 150TL :(
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı